Zoeken naar jong

Uw zoekactie voor jong leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Masseur 46 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Discrete Massage
Ik geef discrete massages met climax, hoogtepunt (indien gewenst). De massage draait volledig rond u, dus geef gerust aan waarvan je geniet. Alle maten & gewichten zijn welkom, vanaf 18 ttot minder jong)! Vragen staat vrij x  
23 dagen
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een leuke dame (40-60) voor FWB (ev. meer). ik ben 64jr. JONG, niet onknap, 1.75, 80kg, SINGLE, niet-roker, no kids, uit N.Antw. Ik ben sociaal, romantisch, hou van restaurantjes, wandelingen, zon zee en strand, … Ben reislustig maar ook huiselijk, hoger opgeleid en meertalig. Wellness, muziek, zang en dans zijn enkelen van m’n hobbies. Ik heb een slank, intiem geschoren lichaam. Naar de vrouw toe ben ik zéér lichamelijk ingesteld voor intens lichamelijk contact. Ik hecht ook veel waarde aan andere dingen die we kunnen ervaren. Elkaar “verkennen”, psychisch en fysisch. Stap voor stap, met respect, communicatie , discretie en hygiëne. Ik ontmoet jou graag voor een kennismaking. We zien of de “klik” aanwezig is. Je draagt GEEN tattoos, piercing of lipstick.. Afknappers! Een sensueel parfum en hoge hakken … graag!! Ik kan makkelijk plannen. Hopelijk wachten ons mooie, romantische, avontuurlijke en gaandeweg erotische, sexuele momenten. Dit is een eerlijke oproep.  
24 dagen
Opa 61 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Je bent maar zo oud als je je voelt.
Jongogende opa, viriel en vitaal, goed geconserveerd, mee met zijn tijd, levensgenieter, openhartig, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op zoek naar een gelijkgestemde, lieve, stabiele, goeduitziende oma, jong van geest, om samen van bil te gaan en te genieten van het leven in al zijn facetten.  
Calino 44 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Nympf gezocht
Hallo ik ben Frank werk s’nachts t’is 9 April mijn verjaardag en. zou graag 2 meiden vinden voor een trio ik zelf ben 42 al jaren geen sex meer altijd hot en geil wel met buikje sorry maar mijn pik is stijf mijn hand is maar saai wil je het proberen voor het eerst ik ben er neem gerust contact op met mij via watssap oud of jong maakt niet uit als het maar leuk en respect vol is grts frank  

Nympf gezocht
25 dagen
Opa 61 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Je bent maar zo oud als je je voelt.
Jongogende opa (vrij), goed geconserveerd, vitaal, mee met zijn tijd, levensgenieter, openhartig, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op zoek naar een gelijkgestemde, lieve, stabiele oma, jong van geest, om samen te genieten van het leven in al zijn facetten. Er wacht ons een mooie tijd samen.  
25 dagen
Ian 49 jaar Limburg - HASSELT
Herken je deze situatie?
Single die het daten beu is en de hoop op een "gewone relatie" heeft opgegeven....maar ook nog wel met fysieke behoeften zit! ;-) Ik: slank, zie jong uit, 1m74, good looking, blauwe ogen, IQ+EQ, in staat tot het voeren ve gesprek ;-) Op zoek naar iemand uit de regio om af en toe eens mee af te spreken en elkaar wat te verwennen. Alles natuurlijk na eerst aftasten ve wederzijdse klik!  
Paashard 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman zoekt leuk vrouw tussen 40j en 50j echt mature milf
Hallo, Ik ben verzorgd en slank sportief niet onknap man met normaal leven en werk. Echt hoog libido normaal verzorgd lichaam en penis goed hard en always hard kunnen worden. Ik zoek leuk vrouw eventueel bij klik voor regelmatig mooi tijd met leuk goeie seks ik zou echt jouw lover willen worden dan. Ik heb enorm zwak voor rijpe vrouwen dan me zelf leuk vrouw singel of gebonden wel met toestemming partner tussen 40j 50j zelf ben ik 30j singel. Ik kan jouw ontvangen of naar jouw komen of rijden welke leuk vrouw dame met veel zin wil een echt lover voor haar en vooral jong ? Xxxx  

Jongeman zoekt leuk vrouw tussen 40j en 50j  echt mature milf
David 52 jaar Antwerpen - Malle
Sexvriendinnetje
Dag dames. Hier lieve zachtaardige man van 52 lentes jong 1,75m groot zoekt dame voor op regelmatige tijdstippen af te spreken. Eerst een keer afspreken op neutraal terrein met een glaasje om elkaar beter te leren kennen. Niets platvloers of vulgair enkel op een zachte lieve manier van elkaar kunnen genieten van elkaar, en ik zal op de eerste plaats aan jou denken. Leeftijd of afkomst van geen enkel belang, wat u van mij mag verwachten is respect en hygiëne en dat verwacht ik uiteraard ook van jou. Ik kan mij zowel verplaatsen al thuis ontvangen. Mocht ik nu jullie interesse gewekt hebben zie ik graag een berichtje verschijnen.  

Sexvriendinnetje
26 dagen
Eden 46 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Jong voor ouder gezocht
Dag dames, vraag je je soms af hoe het zou zijn met een oudere man? Neem dan gerust contact op, laat je fantasie de vrije loop, roleplay kan ook. Ik 1m73 bl ogen, donker bruin haar, verzorgd. Neem gerust contact op x  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
  1   2   3   4   5   6