Zoeken naar jong*

Uw zoekactie voor jong* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek
Heyy, ik ben raf, 18, Antwerpen. Ik ben op zoek naar een dame die me eens wat wil bijleren of gwn wat plezier hebben  
gisteren
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hey dames! Op zoek naar een speld in een hooiberg vermoed ik… hoewel niet niet waagt blijft maagd... Ik ben een sportieve jongeman met algemeen goed niveau en op zoek naar een dame boven de 50 met een crush op jongere mannen. Zelf voel ik me hiertoe enorm aangetrokken. De levenservaring, minder last van scrupules, de schoonheid van een geleefd doch verzorgd vrouwenlichaam,… doet me verlangen dit te ontdekken. Gezien het in het dagdagelijkse leven geen evidentie is hiervoor de juiste persoon te vinden, probeer ik maar eens via hier. Hopelijk tot binnenkort! Liefs, Wim  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Leuke vrouw gezocht
Welke leuke vrouw zoekt ook iets serieus hierop? Ik ben 51j jong met IQ/EQ, blond, verzorgd, tattooloos, gbbs, plussize, optimistisch, humoristisch en hou van zon-zee-strand, wellness, etentjes en nog veel meer. Interesse? Dan hoor ik het graag met je voorstelling.  
gisteren
EightyFive 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Oudere dame met interesse in jongere man?
Hallo, zijn er dames aanwezig die interesse hebben in een jongere man? Dit zowel voor zowel vrienschap als erotiek, seks en spanning. Ikzelf ben een openminded man van 36, groot, normaal gebouwd en verzorgd. Bij voorkeur iemand die iets vast zoekt en dus meermaals wil afspreken. Gehuwd is geen probleem.  
gisteren
diet 50 jaar Antwerpen - Lier
welke dame zoekt leuke gesprekspartner?
Hallo, is deze dame hier te vinden ? Deze nette zeer verzorgde jongeman met inhoud zoek langs deze weg een leuke opgewekte dame.Van een fijn gesprek houden en op deze manier elkaar leren kennen.Ik voorzie de bubbels en op deze manier kunnen we van start gaan.Ben een man 52 j jong 84 kg en 180 cm.Ben al jaren actief in de vastgoedwereld en ben gewoon om met mensen om te gaan.Voel jij je als dame aangetrokken om dit leuk gesprek aan te gaan? vAN WELKE DAME MAG IK EEN LEUKE MAIL ONTVANGEN, ? Je kan me vinden via mail of ontdek mijn nr zelf zero/ cuatro/ siete/ cuatro///////cinco/dos/uno/siete/ocho/siete. jou eertse les is al achter de rug en je kan me bereiken???Beetje spanning is altijd leuk  
gisteren
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Glenn 33 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel 0471887627
Fwb
Hi, Single Jongeman van 33 uit Londerzeel op zoek naar iets spannends en ondeugend !  

Fwb
gisteren
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
Naughty boy 25 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Vreemdgaan op vriendin
Hallo! Ik ben een toffe, sportieve jonge gast van 25 met een ondeugende kant. Mijn vriendin is een week op reis, en ik zoek gezelschap om samen leuke dingen te doen. wat mag je verwachten samen eerst gezellig iets drinken wat spanning opbouwen en daarna een jonge energieke gast die weet hoe hij een vrouw met verwennen. Zin in avontuur en gezelligheid? Stuur me een berichtje!  

Vreemdgaan op vriendin
gisteren
Ludo 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Welke jonge meid is eind mei in Mallorca en zoekt fun?
Ik ben een lieve verzorgde discrete slanke singel man, die eind mei i vakantie is in Mallorca. Ik zoek daarom wat gezelschap met een lieve sexy meid om wat leuke dingen mee te doe. Terrasje doen en natuurlijk sex. Ben jij dat meisje dat ik zoek ? Reageer dan even a.u.b. Stel je even voor met 2 leuke foto’s. Ik ben zeer discreet!! Voorwaarden en mogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar. Ik kijk uit naar jou reactie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10