Zoeken naar jonge

Uw zoekactie voor jonge leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Simon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve man zoekt vanavond authetieke dame
Hoi hoi. Zoals de titel al aangeeft had ik vanavond graag afgesproken met een toffe, jonge dame (18-40) die occasioneel erotische (ont)spanning opzoekt. Zelf ben ik uiterst verzorgd, intiem gladgeschoren, relaxt in de omgang en warm qua persoonlijkheid. De date die ik zoek is soft of full. Je krijgt in ruil een flinke zakcent. Kernwoorden zijn: wederzijds respect, vrouwvriendelijkheid en safe seks. Interesse? Stuur een mailtje en wie weet tot straks ;)  
Kortje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Welke jonge dame wilt er mij vandaag pijpen
Welke jonge dame wilt er vandaag mij nog een pijpbeurt geven tegen betaling stuur me indien er interesse is  
Older Guy 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge meid wil €250 bijverdienen? Enkel pijpen
Welke jonge, aantrekkelijke meid pijpt graag en wil daarmee wat bijverdienen, vandaag of later dit weekend? Ik zoek een amateurmeisje, geen beroeps. Niet evident natuurlijk, afspreken met een veel oudere man, ook al is het met iemand die rustig en betrouwbaar is. De jongedame die dat toch ziet zitten betaal ik daaarom 250 euro.  
Marc 46 jaar Limburg - HASSELT
Wie wilt mij een massage geven. .
Hallo. Welke jonge dame. Of student wilt mij een massage geven met alles erop en aan. Graag regio limburg. Xxx  
Dubbelfun 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek twee vriendinnen voor dubbele pijpbeurt, driehonderd euro
Ik zoek 2 jonge knappe meiden die me samen een blowjob willen geven, tegelijk dus. Enkel pijpen, zonder condoom. Jullie kunnen je verplaatsen, je doet het natuurlijk voor de centen maar ook een beetje voor de fun samen. Ik geef elk van jullie 150 euro, dus samen 300 euro.  
Zakenman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
GFE
Jonge vrouw die mij een fijne GFE kan geven en die zelf ook wil genieten is meer dan welkom op mijn luxueus appartement. Reacties graag met foto. Mooie vergoeding.  
gisteren
Bart 49 jaar Limburg - HASSELT
Leuke jongevrouw gezocht voor spannende dates - mooie vergoeding
Ben verzorgde man van 49, woonachtig in omgeving Hasselt. Ben op zoek naar jonge vrouw (maximum leeftijd 30 jaar) om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date in regio Limburg/Vlaams-Brabant. Uiteraard is er een mooie vergoeding voorzien. Als je meer wil weten of interesse hebt: stuur me dan een berichtje. Groetjes, Bart.  
gisteren
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Welke jongedame wil graag afspreken:
Ik zoek een slanke speelse studente (18j t/m 24j) voor een normale seks-date. Ik zal jou ook verwennen bv. Met een massage. Ik ben een hoogopgeleide verzorgde man, 1m70, slank, blauwe ogen en voorzien van een speeltje met normale lengte. Reacties enkel met foto, je leeftijd en hoe jij de date ziet (geen mannen of professionele dames!) Een vergoeding van 200 tot 300 euro is mogelijk, dit hangt af van wat je allemaal wil doen tijdens de date en hoelang de date mag duren. Ik kijk al uit naar jou reactie.  
gisteren
Max 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw heeft tijd en goesting? Elke vergoeding bespreekbaar
Welke jonge vrouw (ts 18 en 40) heeft tijd en goesting om me eens in de watten te leggen. In principe enkel pijpen, maar er mag wat bij: teasen, spelen, masseren ... Zou voor bij mij thuis zijn. Presenteer jezelf, stel een afspraak voor (hoe lang en evt wat je kunt doen) en plak er een prijs op. Voor de juiste vrouw met een plezierig voorstel is elke vergoeding bespreekbaar.  
gisteren
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10