Zoeken naar jongen

Uw zoekactie voor jongen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sprinter 34 jaar Limburg - Lanaken
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke sportieve man van 50+ die eens wil afspreken met een sportieve jongen 1m87 76kg. Voor leuke momenten.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
21 dagen
Master4boys 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
21 dagen
hot daddy 53 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
zoek leuke sexbuddy of zoontje (18-30)
Hey jongens, ben jij op zoek naar een toffe daddy om samen te ontspannen en geile dates te beleven,of naar een daddy bij wie jij jezelf kan zijn? Ben een vlotte niet onknappe man van 53, 1m83, 92kg en op zoek naar een leuke jongen (18-30) voor regelmatige dates en als sexbuddy, sta ok open voor een lange termijn vriendschap, zoek wel geen relatie. Heb een lichte voorkeur voor slank tot normaal gebouwd of gespierd...Ben je onderdanig ingesteld is het een pluspunt maar geen vereiste. Ik lees graag jullie reactie en liefst met een fotoke  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs ontvang slanke jongen -30 ,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
21 dagen
22j onderdanig 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar hottest footlover
Hi ik ben op zoek naar hottest footlover (of dat was zijn mail). Maar ik ben de volledige email kwijt. Ik ben de jonge slanke jongen 1m92 met het kleine piemeltje die u twee keer hebt ontvangen in antwerpen centrum. Ik ben u mail kwijtgeraakt, maar ben vanavond terug in antwerpen als u me nog is kunt ontvangen :) of iemand die zijn mail kent?  
Sprinter 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke man vanaf 50+ die eens wil afspreken met een sportieve jongen 1m87 76kg.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
22 dagen
Boswandelaar 26 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Geile afspraak
Heyla, 26 jarige jongen die opzoek is naar iemand leuk. Kan wel een handje en mondje gebruiken. 01:45 ben ik op de fito meter in Wijshagen. Wie komt me zoeken? Je mag me komen verwennend  
Pijper van XL 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jongen of man gezocht met 20+ om leeg te zuigen
Hallo, bent u 18+ of ouder? Hou je ervan om heerlijk gepijpt te worden tot je kreunend je volle ballen leegspuit, contacteer me dan vlug ! Enkel reacties met foto van extra grote paal krijgen reactie ! Hygiëne gewenst en geboden.  

Jongen of man gezocht met 20+ om leeg te zuigen
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs ontvang slanke jongen -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10