Zoeken naar keel

Uw zoekactie voor keel leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Zuigsletje 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wilt spuiten
Wie kan ontvangen rond 17u40-18u in Kortrijk/Kuurne/Lendelede. Ik zuig je helemaal leeg en slik alles door. Ik verwen je ballen en rim indien proper. Je mag ook mijn keel hard en diep neuken tot ik kokhals en de tranen uit mn ogen lopen Je mag spuiten in mijn mond of op mijn gezicht. Ikzelf ben 28/178/90 en zuig beter dan een vrouw!  
MarkII 64 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Kontvuller
Ik pijp je keeldiep stijf, liefst ongewassen. Duw daarna je lul in mijn ongespoeld kontgat! Je zaad los je tussen mijn billen.  

Kontvuller
CHRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
alles kan en mag, intiem glad en clean, ik pijp keeldiep, heb verse poppers in huis, graag échte tops, ook zeker trio en meer ! Stuur me een foto van je gerief als je reageert please ! Ik kan in princiep elke dag ontvangen van 10 u  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
18 dagen
Arent 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Pijpplezier
Krijg zin van porno te bekijken. Wie staat ook geil en staat met harde paal in de broek die dringend nood heeft om te spuiten. Wil je daarbij helpen met mijn mondje en keel. Mss mijn kontje ook. Wil mijn ervaring verder uitbreiden. Ik kan ontvangen voor massage ook.  
chris 56 jaar Limburg - HASSELT
superglad bottomkontje ook voor groep
altijd intiem volledig glad en clean verzorgd, hou van echte tops, ook van assplay, FF, en dubbele penetraties. Heb verse poppers in huis. Ontvang alles in mond keel en kutje. Ik antwoord als er een foto van je "gerief" bij de reactie is  

superglad bottomkontje ook voor groep
18 dagen
Zuiger 58 jaar Antwerpen - Geel
Vandaag, omstreeks 14 u 00
Waar kan ik (50er) straks omstreeks 14 u 00 terecht in Geel om een lul leeg te zuigen ? Bedoeling is dat ik zuig tot je klaarkomt in mijn keel. Kan niet ontvangen, dus jij ontvangt of buitendate.  
19 dagen
Pijper 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Outdoor pijpbeurt
Welke (oudere) man wil er deze namiddag (15u tot 16u ongeveer) graag gepijpt worden? Ik ga ergens rond Mechelen-Noord in een natuurgebied wandelen en zou graag een lekkere lul in mijn mond/keel voelen. Bij interesse, graag reactie met hoe ik je kan herkennen en dan antwoord ik met de locatie. Tot sebiet?  
19 dagen
Tom 44 jaar Antwerpen - Boom
pijpslet in opleiding
Wie maakt van mij zijn persoonlijke pijpslet en cumdump? Leer mij hoe ik je oraal het beste kan verwennen en jij mijn keel volspuit. Jij kan ontvangen of outdoor afspreken. Liefst oudere, discrete tops.  
kris 56 jaar Limburg - HASSELT
BABYGLAD BOTTOMKONTJE ook voor groep tops
altijd intiem volledig spekglad en clean verzorgd sletje, verse poppers in huis, ik pijp graag keeldiep, hou ook van dubbele penetratie, assplay, FF kan ook, Ontvang graag alle lekkers in mond keel en kutje. Als je reageert doe er dan aub een foto van je 'gerief' bij !  

BABYGLAD BOTTOMKONTJE ook voor groep tops
22 dagen
David 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie pijp ik keeldiep klaar? Regio merksem
Zoals vermeld zoek ik een lekkere pijplul die ik mag laten spuiten ? Regio merksem outdoor of als je kan ontvangen geen fakers voor nu !  
  1   2   3   4   5   6