Zoeken naar kennis

Uw zoekactie voor kennis leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
GEZOCHT: JONGE (mogelijks onervaren) (BI?) BDSMMEESTER
Goodlooking biseksuele man zoekt een discrete geile jonge (maar legale 18+) meester voor afstandsdominantie aan de hand van online foto-opdrachten, video-opdrachten, webcam (skype).Indien het klikt NA kennismaking via mail of online opdrachten... OOK LIVE. Ik doe niet aan extremen, dus geen plas, poep, naalden, bloed, kids, animals en dergelijke. Voor de rest ben ik zeer gewillig en heb ik heel veel bdsmmateriaal. Ultieme kans voor jongen die bdsm veilig wil testen!! Véél meer fotomateriaal en info krijgt u als u mailt met méér dan één zin, en uitgebreid uw kicks beschrijft. Ik zoek niet eenmalig maar langdurig. U bent bij voorkeur bi of gay, al mag een op het domineren van mannen kickende hetero evenzeer. Uw maximale leeftijd is 28. Indien u totaal onervaren bent maar u wil ervaring opdoen in bdsm, dan bent u dubbel welkom. Elke serieuze mail met meer dan één zin en uw concrete kicks krijgt ook een serieus antwoord. Discretie gevraagd EN geboden  

GEZOCHT: JONGE (mogelijks onervaren) (BI?) BDSMMEESTER
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
sletje 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
vernederslaafje zoekt senior voyeur
hoi, ben bislaafje van 41j/185/79, slank, geschoren lichaam, jonger ogend. Zoek een strenge vaste dominante senior die ontvangt binnen wvl die kickt op pervers voyeurisme. Bedoeling is dat u me extreem vernedert op met allerlei kinky perverse opdrachten die ik moet uitvoeren bij mezelf, denk dus ook aan plas en poep. Indien ik niet voldoe volgt een harde spankingstraf. Op korte termijn geen sex al kan ik u wel aftrekken in begin. Later eventueel pijpen en meer. Indien masker kan u alles filmen of fotograferen. Ook gedwongen klysma's als straf kunnen. Lichte bondage ook. Graag creatieve geesten die een uitgebreide reactie verzenden! Kennismaking kan via skype.  
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plussize meid/dame met een pikant kantje
Hallo dame, zoals de titel verwijst heb ik een zwak voor vollere dames. Mijn fetisj die ikzelf graag onderga is facesitting door jouw op mij. Maar onderga jij zelf ook graag large penetration, toys, choking, inserts, spanking, fisting, intens genot, dan passen we goed samen. Maar genoeg ik vertel er graag uitgebreid over tijdens onze verdere kennismaking. Wie ben ik? Een man van de wereld, woonachtig omgeving Kortrijk, hoger opgeleid, zelfstandig 48j groot en struis gebouwd. Ik ben openminded t.t.z. je bent single/gehuwd/in relatie/bi/hetero maakt niet uit. Ik heb ook een relatie maar wens me op seksueel vlak nog meer te geven. Waarin IQ en EQ elkaar ontmoeten, ik val hierop, meer dan alleen maar voor de seks. Als mijn kernwoorden je niet afschrikken (of enkele) waarin je denkt jezelf te herkennen schrijf me gerust aan. Wil je verwend worden in de breedste zin van het woord, laten we dan elkaar gauw ontmoeten en een mooi verhaal maken. Ik kijk er al uitgebreid naar uit.  
12 dagen
Rijpere man 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft biman zoekt jonger maatje
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, liefst voor regelmatig en vast. Ben jij oraal onderdanig? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
Don Radj 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
De verbinding
Ben jij een vrouw, en begrijp jij de verbinding van dominantie en onderdanigheid. Voel jij wat het is als ik je vraag om mij de controle te geven. Verlang je ook meer dan alleen maar platvloerse toestanden. Dan zoek ik jou. Gebonden, ongebonden, dik, dun, maakt niet uit. Leeftijd wel...max 55. Jij bent jij en dat maakt jou uniek. Samen grenzen opzoeken en misschien wel verleggen. Ik verwacht dat je het serieus neemt als ik je vraag om er begeerlijk uit te zien voor mij. Hygienisch, fris, intiem kaal. Kennismaking is bij een kopje thee, is nooit intiem. Ik verzamel geen foto's maar wil wel weten wie met mij communiceert. Niet op zoek naar iets eenmaligs of relatie. Iets met een bepaalde regelmaat heeft de voorkeur. Als je kan ontvangen bied grenzeloze mogelijkheden. Ik hoop je te vinden. Groet Don  

De verbinding
Meester W65 58 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Meester W zoekt iets vrouwelijks.
Hallo, Ik zoek een vrouw om op te leiden tot slet, slavin en meer. Zie ook even op beneluxxxx be voor meer info. Graag iemand totaal onderdanig tussen 20 en 60 jaar. Eerst kennis making via Whatsapp, daarna live. Gfb, grts MrW.  

Meester W zoekt iets vrouwelijks.
14 dagen
Jan 45 jaar Gelderland - Arnhem
Welke vrouw kickt hierop
Ik moet in opdracht van mijn meesteres een lust slavin zoeken. Welke vrouw wilt een speciale spanning in haar leven. Of wie heeft deze fantasie al heel lang. Single of getrouwd maakt niet. Ook niet als je dit wilt doen zonder medeweten van je partner. Wie is in to kinky life style. Ook ik ben voor me meesteres een lust object. Welke vrouw zou voor haar een lust opject willen zijn. Voor mannen. Koppels vrouwen. Eventueel dienen als gangbang slet. Je grenzen worden gerespecteerd. Eerste kennismaking verloopt via mij omdat de meesteres niet nutteloos haar tijd wilt verdoen aan fakers en grappenmakers. Je eventuele geheim is veilig bij ons. Ook ik doe dit zonder me naasten dit weten. Wie is haar saaie leventje beu. Wie wilt er een slet zijn in een veilige omgeving. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw. De meesteres en ik zijn nieuwsgierig of we leuke reacties krijgen. We zoeken een verzorgde sexy vrouw. Openminded. Kinky.  
14 dagen
Rik 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
interesse gewekt ?
Hoi leuke man, alles OK met jou ? Via deze weg zoek ik een puur dominante BDS'er voor intieme momenten. Ik ben Rik, bi- en terug single, 61 j, slank & graag sportief. Ik werk in de medisch/biol.sector; ik kan ontvangen en woon in het Gentse. Ik hou van een pittige & dominante 'bull' die ik genot kan geven... keer op keer! Zeker ook inhoud en smaak zijn welkom ! Zin om kennis te maken en te checken of er wederzijdse lust aanwezig is tussen ons ? Natuurlijk bezorg ik je dan ook een selfie en bespreken we jouw eisen en verwachtingen ! Hopelijk tot later !? Fijn weekend, Rik  
16 dagen
linda 65 jaar Antwerpen - Mechelen
de geile fantasies van een gewillige , onderdanige cd slet
Hallo , ik ben Linda , een al wat oudere maar zeer verzorgde cd-slet , 100 % biseks en zeer volgzaam en gewillig , ja onderdanig als een perverse , kinky slavin . Ik geil er op om mijn perversiteiten en kinky fantsies neer te pennen en zo kwam ik tot een opwindend verhaal die ik graag zou willen delen met andere perverten , dominanten , en sado sm interese. liefst met een kinky trekje . Het zou ook leuk zijn met iemand met dezelfde bdsm ingestelheid verhalen en fantsies, wensen en verlangens te kunnen delen . Geef mij een seintje bij interesse , zonder verdere verplichtingen , voor een verdere kennismaking geile groeten linda  
  1   2