Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Dennis 55 jaar Noord-Brabant - Etten-Leur
Wie wil mij in de reis mee laten groeien?
Gezocht meesteres welke mij mijn onderdanige gevoelens een plaats wil geven. aantal kernwoorden: lingerie kousen high heels voeten teasing zweep assplay. Absoluut hygiënisch ingesteld. 178 51 78 15 zit in een relatie waar dit niet bespreekbaar/ontvankelijk is. Voorkeur door de weeks. Overdag of avonds is mogelijk Kan zelf niet ontvangen.  
21 dagen
Orpheus 53 jaar Antwerpen - Kalmthout
Controle loslaten
Hoe zou het zijn om de controle helemaal los te laten en je over te geven aan een Meester? Om de sensatie te voelen dat je machteloos moet ondergaan hoe je Meester zijn lusten op jou botviert, en je geen andere keuze hebt dan al vaardigheden in de strijd gooit om je Meester te dienen en te plezieren en zo je verborgen talenten tot uiting te kunnen brengen. Ben jij in het dagelijkse leven een nette, lieve (getrouwde) dame of meid (18+) die er af en toe behoefte aan heeft om haar hoofd helemaal leeg te maken om als submissive een Meester te dienen? Ik heb een sterke voorkeur voor dames met een klein postuur. Is dit jou op het lijf geschreven. Wordt het dan niet eens tijd om dat in daden om te zetten? Ik wacht op je reactie.  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
GEZOCHT: JONGE (mogelijks onervaren) (BI?) BDSMMEESTER
Rijpere goodlooking biseksuele man zoekt een discrete geile jonge (maar legale dus 18+) meester voor NU, afstandsdominantie aan de hand van foto-opdrachten, video-opdrachten, webcam (skype) en indien het klikt LIEFST OOK LIVE. Ik doe niet aan extremen, dus geen plas, poep, naalden, bloed, kids, animals en dergelijke. Voor de rest ben ik zeer gewillig en heb ik zeer veel bdsmmateriaal. Ultieme kans voor jongen die bdsm veilig wil testen!! Véél meer fotomateriaal en info krijgt u als u mailt met méér dan één zin, en uitgebreid uw kicks beschrijft. ik zoek niet eenmalig maar langdurig. U bent bij voorkeur bi of gay, al mag een op het domineren van mannen kickende hetero evenzeer. Uw maximale leeftijd is 28. Indien u totaal onervaren bent maar u wil ervaring opdoen in bdsm, dan bent u dubbel welkom. Elke serieuze mail met meer dan één zin en uw concrete kicks krijgt ook een serieus antwoord. Discretie, respect, hygiëne!  

GEZOCHT: JONGE (mogelijks onervaren) (BI?) BDSMMEESTER
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Welke onderdanige vrouw laat zich regelmatig gebruiken?
Zoek een onderdanige vrouw om te keuren, te bevelen en te gebruiken zonder pijntoestanden op regelmatige basis. Ben 53j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 78kg intiem geschoren 18cm. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ook interesse in een koppel waarvan de man zijn vrouw uitleent. Absolute discretie verzekerd alsook hygiëne. Bij voorkeur ben je rond mijn leeftijd of jonger. Stuur onmiddellijk je beschrijving en wensen bij interesse.  

Welke onderdanige vrouw laat zich regelmatig gebruiken?
27 dagen
David 52 jaar Antwerpen - Mol
Peevoyeur 52
Ik kijk graag naar plassende vrouwen, welke vrouw laat zichzelf zien terwijl ze plast. Dit mag op alle mogelijke manieren zijn. Hou ook van een glaasje van jou champagne, vers getapt Voorkeur voor volslanke vrouw  
28 dagen
Dirk 65 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
GEVRAAGD VASTE PERVERSE HUISVRIEND
Ik kan pijpen, rimmen, neuken en geneukt worden. Ik ben soa vrij, kan bijna alle dagen ontvangen te Beveren-9120. Gaarne foto, en wat uitleg!(slank heeft voorkeur). Foto's volgen.  
28 dagen
Alex 64 jaar Limburg - Beringen
Samen genieten
Onderdanige volslanke man 62/102/182 nicelooking zoekt dominate rolstoelgebruikster Leeftijd en afkomst niet belangrijk. Lichte voorkeur voor volslanke of volle dame maar geen vereiste. Graag zou ik haar dienen als zorg..lust.. sexslaafje indien opleiding nodig ..soft pijnslaafje.Samen genieten van het leven regelmatige ontmoetingen..uitstapjes ...resto bezoekjes enz... Hopelijk vind ik hier mijn toekomst meesteresje Liefst regio Beringen. Limburg Samen paasmaandag vieren? Xxx  
28 dagen
007 43 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Klasse dame met onderdanige gevoelens gezocht!
Hallo, Ben je een dame met klasse maar heb je onderdanige gevoelen en wil je die beleven? Zelf ben ik ervaren Meester, verzorgd, eerlijk, discreet, niet onknap, klasse. Doe zachte opbouw voor nieuwe dame. Men voorkeur ga uit naar dame men een hogere job, klasse, zelfstandige, zakenvrouw. Graag een mailtje met info, regio en foto van je. Alles blijft discreet. Groetjes  
  1   2