Zoeken naar keuring

Uw zoekactie voor keuring leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nylonfan 53 jaar Noord-Brabant - Woensdrecht
Onderdanige keuring
Bij deze ben ik op zoek naar een vrouw die mooie benen heeft en die deze gehuld in nylonkousen met daaronder een hakje over mij wil lopen, staan, keuren. De benen tegen mijn hoofd zodat ik haar kan voelen en ruiken, de hakken eens op mijn lichaam zetten, me teasen zonder dat ik zelf iets mag doen. Wie o wie zou dit eens een keer willen doen met deze man die zelf soms amateur cd is.  
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
Wim 45 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Op 1 mei niks om handen wie weet wie we hier tegenkomen
Hey ik ben Wim 43 jaar uit Ingelmunster das 25 min rijden. Ik heb een open relatie en met haar goedkeuring ben ik aan het zien naar een leuke dame die ook wel een avontuurtje wil. Mijn vrouw heeft steeds pijn bij het hevig vrijen waar ik wel verzot op ben. Ook liefst langer dan 5 min want daarvoor kan je de verplaatsing nie maken. Liefst sex ik ook meerdere keren wel met pauzeke tussen hihi .Hoe niet van extremen wel van massage en allerlei dingen proberen. Ben discreet en hygiënisch. Hou ook wel van ne kus tijdens het neuken vweet niet of jullie dit ook vinden. Als je het wil weten mijn vriend is 18 cm op 6.5 lekker speelgoedje hihi. Ik zou ik het wel fijn vinden om op regelmatige basis dit te kunnen doen. Mocht dit je aanspreken laat maar iets van je horen  

Op 1 mei niks om handen wie weet wie we hier tegenkomen