Zoeken naar keuring

Uw zoekactie voor keuring leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
arno 67 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Misschien Jij
Ik ben nog steeds op zoek iemand voor een heerlijke seksbeurt en misschien een blijvende vriendschap, als de klik er is en dit op vrijdagavond Je hebt verplichtingen, ik ook, dus: misschien wel een vaste seksvriendin. Behaagd worden op een hygiënische, absoluut geen extremisme of pijnloze toestanden. Ben een 69 jarige “Daddy”, 1,75 & 75. Heb een 18,5*6 die graag gepijpt wordt en na goedkeuring op een veilig en aangename manier neukt. Tijdens het seksspel gebruik ik soms graag Poppers. Hou enorm veel van borsten die ik graag afzuig. Ben ook geen faker, een afspraak is een afspraak voor me. Vind het fantastisch iemand die een zwart slipje, BH en ragfijne sta ups draagt, mooi aangebrachte make- up, niet te hoerachtig de juiste Touch, felrode gelakte teennagels (dat vind ik zeer geil) die ik lekker zal vertroetelen. Sorry, ontvangen kan ik niet, wel gemakkelijk verplaatsen.  
Onderdaantje 40 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Meester(es) of dominant gezocht
Hallo ik ben een cd man en zou graag een sm keuring ondergaan. Daarom ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Bij een positieve keuring zou ik ook opgeleid kunnen worden tot jou persoonlijk subje. Heel veel kan met mij. Ik ben zeer onderdanig en zal alles ondergaan wat de meester of meesteres van mij verlangt, geen extremen maarverder sta ik letterlijk en figuurlijk voor alles open. Ook bondage, vernedering, verplichte dresscode,....kan tijdens de week overdag verplaatsen en ontvangen. Welke meester of meesteres heeft interesse in dit cd subje?  
Dom G 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
onderdanige TV gezocht voor keuring
Sportieve dominante keurder keurt graag onderdanige tv, cd … gehuld in heels, nylons, pruik… ik zal je keuren en belonen met lekkers als je flink bent. Je moet kunnen ontvangen, nog spannender eerste keer jij geblinddoekt! Je zit klaar bij aankomst. Ik sportief normale gladde pik  
17 dagen
Cd Evelien 40 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Cd subje zoekt meester(es)
Hallo ik ben cd subje Evelien en zou graag een sm keuring ondergaan. Daarom ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Bij een positieve keuring zou ik ook opgeleid kunnen worden tot jou persoonlijk subje. Heel veel kan met mij. Ik ben zeer onderdanig en zal alles ondergaan wat de meester of meesteres van mij verlangt, geen extremen maar verder sta ik letterlijk en figuurlijk voor alles open. Ook bondage, vernedering, verplichte dresscode,sex met meerderen,....kan tijdens de week overdag verplaatsen en ontvangen. Welke meester of meesteres heeft interesse in dit cd subje?  
27 dagen
Heidi 40 jaar West-Vlaanderen - Staden
Meester(es) of dominant gezocht
Hallo ik ben een zeer onderdanige cd/tv man en zou graag een sm keuring of volledig lichamelijk onderzoek ondergaan. Daarom ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Bij een positieve keuring zou ik ook opgeleid kunnen worden tot jou persoonlijk subje. Heel veel kan met mij. Ik ben zeer onderdanig en zal alles ondergaan wat de meester of meesteres van mij verlangt, geen extremen maar verder sta ik letterlijk en figuurlijk voor alles open. Ook bondage, vernedering, verplichte dresscode,onderzoeken,grote toys,zwepen,....kan tijdens de week overdag verplaatsen en ontvangen. Welke dominant,zusje, meester of meesteres heeft interesse in dit cd/tv subje?