Zoeken naar kijk

Uw zoekactie voor kijk leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gemoedelijk
Hallo daar beste koppels, Ik ben een man van de wereld van 53 uit Antwerpen. Ik heb in de weekends (en soms ook tijdens de week) vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede en een derde keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Maar ook met een eventuele toeschouwer heb ik geen probleem.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
26 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Retie
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt graag eens een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik regel alles. Ik regel een locatie. Ik regel nadat we een goed real gesprek hebben gehad via een adv de mannen en tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid zodat je er van kan genieten zonder dat je je zorgen moet maken er iets kan gebeuren. Welke vrouw wilt dit graag. En durft nu te reageren en die stap te zetten. Bij klik kan het zelfs vaker. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ook een vrouw die dit wilt zonder dat haar man het weet mag reageren. Want vaak kan iets stiekem s veel lekkerder zijn. En voor de mannen die zogezegd voor hun vrouw reageren. Een goede tip. Regel het zelf want ik heb geen zin in jullie gezeik. Ik zoek real. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw hier tussen alle fakers in  
26 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Rumst
Loyalehuisvriend
Zijn jullie dat ene koppeltje (graag vanaf 50j) dat zich wenst te verdiepen in de wereld van trio/huisvriend of cuckolding en is vriendschap ook voor jullie belangrijk? Zijn jullie bereid om jullie te beperken tot 1 vaste,extra minnaar voor haar en zouden jullie ook graag een vaste vriendschap opbouwen met een toffe,discrete,ervaren,hetero man ? Aarzel dan niet en reageer met wat uitleg over jullie , jullie wensen en verwachtingen vergezeld van een foto en we spreken spoedig af. Een koppel waarvan de man graag toekijkt of kampt met erectiestoornissen of de man veel van huis is, is meer dan welkom. Zelf ben ik een vlotte 50+ ,gesterriliseerd,sportief , ruime ervaring en fantasie en wil dit graag delen op lange termijn met eenzelfde koppel . Eventueel eerste contact op een neutrale plaats, ik kijk uit naar jullie leuke antwoord.  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Spicy 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig kinky koppel gezocht
Ik ben een jonge dertiger die op zoek is naar een onderdanig koppel, bij voorkeur biseksueel voor dominance play. Ik heb een specifiek scenario in gedachten, maar sta open voor suggesties. Ik laat jullie binnen en wijs jullie naar de slaapkamer. Daar beveel ik jullie om jullie (en mijn) kleren uit te doen. Jullie gaan naast elkaar zitten op bed op handen en knieën. Ik bind jullie vast en ga jullie te lijf met een reeks attributen (kaarsvet, pluim, dildo, vibrator, vingers, tong, ...). We beginnen zacht en bouwen geleidelijk aan op naar harder en meer. Mijn stijl van dominantie is afstandelijk doch beleefd. Door het gebruik van sexy maskers wordt dit gevoel van afstand bewaard. Jullie worden door mij gebruikt, maar steeds met respect behandeld en komen er als koppel sterker uit. Ik ben 1,85m, 85kg, 18cm, gezicht geschoren, intiem getrimd, mooi lang haar, vriendelijk en rustig karakter, sta open voor veel en kijk uit naar jouw reactie!  

Onderdanig kinky koppel gezocht
Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke stel gezocht voor BBC
ik ben een jonge leuke black man van 32 jaar oud. Ik ben op zoek naar leuke koppeltjes om samen spannende avontuurtjes mee te beleven. Ik sta voor veel open en wil graag jullie stoutste fantasieën waar maken (GEEN BI). Ik heb een zeer verzorgd lichaam en uiterlijk en verwacht dit ook van jullie. Ik heb een sportief lichaam en ben zeer groot geschapen (23l 7cmdikte ). Bij interesse laat gerust een mailtje achter met een foto van jullie. Ik kijk er al naar uit jullie te mogen ontmoeten. Greetings xx  

Leuke stel gezocht voor BBC
27 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wilt een gangbang
Welke vrouw wilt er al heel lang graag eens een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik regel een gangbang. Ik regel een locatie. En ik sta in voor je veiligheid. Tijdens de gangbang. Zodat je kan genieten zonder je zorgen te maken. Welke vrouw ziet dit zitten en wilt dit graag. Vanaf het moment dat we beide weten we real zijn en elkaar kunnen vertrouwen zet ik een adv en zoeken ze leuke mannen uit. Al jou wensen worden gerespecteerd. Ook een getrouwde vrouw die het wilt doen zonder medeweten van haar man mag reageren. Dat maakt het zelfs nog geiler. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is real. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  

Welke vrouw wilt een gangbang
Johan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames lees effe de adv? Bestaat ze
Je hebt een druk leven. Drukke baan. Een gezin. Voor de buitenwereld ben je een nette huisvrouw. Maar je mist iets in je leven. Spanning. Sex. Avontuur. Thuis is er geen of amper sex. En als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren genieten. Tot je meerdere orgasme hebt gehad. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Dan gaan we samen genieten. Liefst regelmatig. Hebben we uren hete geile sex waarin al je wensen worden voldaan. En erna ga je heerlijk terug naar huis. En ben je weer die nette huisvrouw. Zonder dat iemand dit te weten komt. Wie is real en wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al de fakers in hier. Komop dames je leeft maar 1 keer.  

Dames lees effe de adv?  Bestaat ze
  1   2   3   4   5   6   7   8   9