Zoeken naar kijk*

Uw zoekactie voor kijk* leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Geblinddoekt 62 jaar Antwerpen - Brasschaat
Geblinddoekte vrouw verwennen.
Vrouw ligt geblinddoekt klaar op een onderzoekstafel, met haar benen in de beensteunen, als jullie toekomen. Jullie kleden zich ook uit en beginnen haar te verwennen, strelen, vingeren, likken, zij zal de man ook pijpen. De man neukt haar met condoom, de vrouw met strapon. De man hier kijkt in eerste instantie toe, maar zou na enige tijd ook jullie vrouw verwennen, volgens haar wensen. Graag gewone foto bij reactie.  
Leukkoppel 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Privé Sauna / Welness beleving op 11/04 met extra koppel (lees adv.)
Hela! Via deze weg zoeken we een ander koppel met een aantrekkelijk en verzorgd voorkomen tussen 28j - 45j die ons willen vergezellen naar een privé sauna / wellness deze week donderdag avond. Gewoon een ontspannen en ongedwongen sfeer waar zonder al te veel verwachtingen mogelijks iets meer kan. Uiteraard worden ieders grenzen op. voorhand besproken en gerespecteerd. Zelf zijn we 34j jong, 17j samen gelukkig getrouwd en zetten onze eerste stapjes in deze wereld. Zij; 1m76cm, 67kg, lang blond haar, mooie borsten en aantrekkelijk lichaam. Hij; 1m85cm, 74kg, niet behaard, geen snor/baard, normaal geschapen. Vrouw heeft een afkeur van kalende mannen met bierbuiken en snorren, gelieve dan niet op onze advertentie te reageren. Gelieve te reageren met een normale foto en wij sturen sowieso iets terug. We kijken er alvast naar uit, spannend!  

Privé Sauna / Welness beleving op 11/04 met extra koppel (lees adv.)
27 dagen
Kust stel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kust stel
Verzorgd stel v 68 bischierig m 70 oraal bi maar geen must. Zoeken een gelijkgestemd koppel van ongeveer onze leeftijd of iets jonger om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date. Kunnen vrij ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen ook verplaatsen. Beiden gek op intens tongzoenen. Staan voor veel open maar neuken is altijd met condoom. Hygiëne en respect vinden we vanzelfsprekend. Bij interesse zien we graag een foto voor een eerste indruk, we sturen er sowieso eentje terug. We kijken uit naar jullie reactie.  
Happy koppel 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
hoi hoi, Wij zijn een koppeltje van man 42 en vrouw 36 jaar. kort samengevat levensgenieters, losbollig en altijd paraat voor plezier en goed lachen. We zijn op zoek naar een leuk koppel om leuke dingen samen mee te doen maar geen PR. We zouden willen beginnen met een drankje en een babbel en dan van daaruit verder gaan als er een klik is. We kijken uit naar jullie reactie met een fotootje natuurlijk ;-) Leeftijd (30 tot 55)  

Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
29 dagen
Wacko-D 41 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zaterdagavond
Hey koppels wij zijn nog eens opzoek naar een wilde avond vol geile dingen dus bij deze kijken wij uit naar een koppel die zin hebben in zo een avond alles kan en mag zolang iedereen het maar naar zijn zin heeft v is volslank 45j en heel geil m is normaal gebouwd en 41j hier een daar hebben wij welwat tattoos maar voor de rest zijn wij heel normaal en houden van lachen en fun maken bij interesse laat gerust een mailtje achter en zo kunnen wij foto delen en bij klik is het prijs  
29 dagen
A+R 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vraag voor koppels.
Dit is de eerste keer dat we deze pagina zien. Wij weten niet hoe het werkt. Is er respect voor anderen? Na een lang huwelijk willen we iets toevoegen aan onze seks. We zijn een beetje bang maar willen de match met een ander koppel checken. In het begin misschien zonder van partner te wisselen, maar samen te kijken. We dachten er ook over om samen naar een erotische bioscoop te gaan. V 49 / 168cm / 68kg. M 51 /180 cm/ 96 kg. Wij wonen in Brugge. Wij spreken niet vloeiend Nederlands (we komen uit het buitenland). Eventuele suggesties of suggesties :)  
29 dagen
Zonzoekers 39 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Vraagje over de kust
Zaterdag eindelijk een lentedag dus we rijden even van limburg naar de kust. Vraagje: Welke kustgemeente (liefst noord-middenkust) heeft nog wat planten (van dat hoog gras) en duinen om tussen te gaan uitrusten zonder dat er lastigaards, geilaards of kids rondlopen? En bonusvraag: welk bi-koppel heeft zin om stiekem heel eventjes wat meer huid te tonen dan eigenlijk is toegelaten? Wij zijn cute en beide bi, maar mollig en eerder onzeker over hoe onze lichamen er tegenwoordig uitzien. We zoeken geen PR, enkel wat plezier en bevestiging door kijken-tonen. Vol bloot liggen zoals in Bredene is nog een stap te ver.  
  1   2   3