Zoeken naar klaar

Uw zoekactie voor klaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
zuigerke 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
waar stop ik?
ik rij straks van menen richting diksmuide, waar stop ik om iemand leeg te spelen met handen, tong en mond tot je klaar komt en spuit in mijn mond.  
12 dagen
Xxx 48 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Wie zuig ik klaar?
Ben jij hetero,bi of onervaren 20 tot 30j, en zin in een zalige pijp, rimbeurt tot het einde? Jij blijft passief en geniet. Dit zonder veel gedoe en in alle discretie. Interesse? Foto gerief mag.  
12 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie mag ik eens lekker komen afzuigen?
Wie zijn lul heeft nood aan een lekkere pijpbeurt? Bij voorkeur groot geschapen, maar dit is zeker geen must. Ik kom bij jou binnen, de deur staat op een kier en jij zit naakt klaar om gepijpt te worden. Ik neem je lul vervolgens in mijn mondje en pijp je tot je lekker mijn mondje volspuit. Nadien vertrek ik weer zonder veel gepraat. Jij blijft hierbij passief. Kan niet ontvangen, enkel verplaatsen. Wie een foto stuurt van zijn lul, krijgt altijd antwoord. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
12 dagen
Op zoek 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek stinkende lul om te pijpen
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
12 dagen
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zuig ik klaar?
Op zoek naar een propere man die me kan ontvangen om zich passief te laten klaarzuigen. Discreet en zonder veel gebabbel, ik kom toe, zuig je af en vertrek weer. Ik ben goed uitziende jongeman, sportief en deftig! Tot straks? Reageer met foto van je lul, hopelijk tot zo!  
12 dagen
Onderdanige bot 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op mijn knieën klaar in string van mijn vrouw
Je komt binnen betast me overal en ik pijp je. Je scheurt de string in stukken en je spuit if plast waar je zin hebt  
12 dagen
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ik ben 29 jaar van gent zoekt oude man zijn lul masseren tot hij klaar komen en mag op mijn kont klaar komen  
13 dagen
Pijper 48 jaar Antwerpen - Zandhoven
Mondje volspuiten
Hoi, momenteel in Zandhoven en nog wel zin om iemand te pijpen tot je klaarkomt in mijn mondje, zelf hoef je niets te doen. 48j m85 slank en verzorgd. Wie heeft er zin in? Rustige date, ik pijp je lekker klaar, ril je eventueel en eenmaal klaargekomen vertrek ik gewoon terug. Iedereen tevreden :)  
Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kom jij klaar in mijn plaats?
Deze 37 jarige bi bottom uit Gent wil leren om op seksueel vlak minder egoïstisch te zijn. Daarom zoe ik mannen die ik mag pijpen tot einde of mijn kontje willen neuken. Voor we afspreken gaat mijn kuisheidsgordel aan en de sleutel voor een paat uur in een tijdskluis zodat alle aandacht naar jou gaat.  

Kom jij klaar in mijn plaats?
13 dagen
frank 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp slaafje
ik ben een goeduitziende verzorgde man uit antwerpen , ik zoek een man tot 45 jaar die ik regelmatig kan pijpen , het zou voor vast kontact zijn als jij nood hebt voor klaar te komen dan pijp ik jou , als je interesse hebt stuur gerust een mailtje en we spreken verder af .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10