Zoeken naar klaar*

Uw zoekactie voor klaar* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lovebi 52 jaar Limburg - Genk
Op zoek naar een sensuele,zachte heerlijke pijpdate... klaarkomend in mekaars mondje
Ik ben een 52j bi man uit de buurt van Genk. Ik ben op zoek naar een bi of gay man die net als mij houdt van zachtjes likken en zuigen tot we lekker in mekaars mondje spuiten!! Reageer liefst met foto van je harde pik aub... Tot snel?  

Op zoek naar een sensuele,zachte heerlijke pijpdate... klaarkomend in mekaars mondje
dirtycurious 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
mijn scat voor jouw pis en zaad
hey, ik ben al een tijdje heel nieuwsgierig naar dirty. Dus hierbij mijn voorstel: jij pist op en in me, ik pijp je tot je spuit en ik slik dan. En ik geef jou mijn stront op of in jou waarmee jij je insmeert (dus geen stront over mij, daar ben ik nog niet klaar voor). Leeftijd of uiterlijk zijn niet belangrijk, en meer is bespreekbaar. 28 176 78  
Tim 43 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek lekker kontje
Hoi Wie ontvangt deze bikerel 43/180/89/17×4 geblinddoekt. Jij laat de deur op een kier en zit geblinddoekt klaar op je knieën. Ik kom binnen, neuk je safe en vertrek daarna weer. Ik neuk graag en speel graag met je lul. Wie kan me ontvangen? Groet Tim  

Zoek lekker kontje
maco 55 jaar Antwerpen - Brasschaat
wij kom ik klaarpijpen?
Wie ontvangt mij? Ik kom je ballen en je eikel lekker likken en je dan diep pijpen tot je spuit op m'n gezicht of mond. Ben slank en sportief 178/70/16, getrimd, bruin getint, ervaren en geil. Laat maar weten. (mag ook wederzijds als je wil)  

wij kom ik klaarpijpen?
mister x 53 jaar Limburg - Heusden-Zolder
mondje beschikbaar
hello, ik een soft-bi onderdanig pijpsletje ben vandaag beschikbaar voor een lekkere pik..ik ontvang in anonieme outfit en zit klaar als binnenkomt..geen bla bla maar blow blow reactie graag met duidelijke foto x  

mondje beschikbaar
Geile groepsdag 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vandaag BI fundag
Vanaf 13u tot 19u en erna vanaf 22u met meerdere, ik zoek nog geile tops die zin hebben om langs te komen. Komen kijken, rukken, meedoen, spuiten. Veel kan. Ik zoek enkel sportief gebouwde mannen, 38+ . Ik ontvang heel discreet in m’n appartement martelaarslaan. Graag met je stats en lijffoto. Porno speelt, matrassen klaar.  

vandaag BI fundag
Hotman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijper gezocht
Ik sta gewillig voor je klaar zodat jij uw ding kan doen. Je doet waar je zin in hebt, niks moet. Sta voor veel open, ook voor oudere.  
Kris 29 jaar Limburg - Peer
Man 29 zoekt man met gloryhole/blinddoek die ik mag verwennen/mij wil neuken vandaag
M van 29, mager, 1m75. gemiddeld geschapen. Ik zoek iemand die anoniem kan ontvangen, bv jij die klaarligt op bed met blinddoek of in (bijna) donkere kamer, of gloryhole. Voor vandaag tussen 12u30 en 18uu regio hasselt tot noord limburg. Zou graag jou willen aftrekken en pijpen. indien jij niet te groot geschapen bent wil ik ook graag proberen op je lul te zitten(met condoom) om mij rustig te nemen.jij kan dus ontvangen zoals beschreven, eventueel in camionet, regio noord limburg tot hasselt. Enkel jou rukken/pijpen kan ook. indien gewenst kan je mij ook rukken/pijpen.graag meer dan 1 of 2 zinnen antwoord en met foto is antwoord terug  
Man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil lul pijpen
Ik ben 30j man met baard en snor niet Te groot , en zoek een lekker lul om te aftrekken en zuigen en likken en pijpen tot je klaarkomt . Ballen likken en je kont betasten . Ik sta open om te zoenen met man .. vind het geil idee en lekker . Wie kan me ontvangen in Gent ? Het kan ook buiten op verstopte plek of in de park in donker . Je mag of hoef nie me pijpen . Cardate ook mogelijk . Ben beschiekbaar tot 01:00u snachts . Ben momenteel aan dampooort . Wil je me ontvangen of afspreken , stuur je voorstel en mis foto en we spreken dan aff .. als je niet te ver van me zet .. Tot later ..  
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje wilt misbruiken worden
Wie ontvangt mij omgeving Antwerpen lange Leemstraat op zijn lul in mijn mondje te steken hem tot ik mijn keel indrukt en mijn keeltje begint door te neuken tot die klaarkomt en me alles laat slikken wie wilt nog afspreken ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10