Zoeken naar klaarkomen

Uw zoekactie voor klaarkomen leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Sperma dumpplek 52 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Bi cumdump ontvangt in Brussel
Ik ontvang elke dag vf komende dinsdag. Kan al tss 6h30 en 7h30 lekker voor het werk of later zeker vf 19h30. Mijn mond neuken alsof het een kut is of lekker gepijpt worden, rukken en op mijn gezicht klaarkomen of gebruikt condoom leegmaken in mijn mond kan ook. Kijk uit naar veel afspraakjes  
22 dagen
alfons 66 jaar Limburg - Beverlo
welke geile onervaren man
kan een oudere maagdelijke man ontvangen om me te misbruiken zowel oraal als anaal. Je bent niet te groot geschapen en je wil je lading in kont en mond dumpen. Je zal me moeten trainen om in je behoefte te voorzien. Meermaals klaarkomen is wenselijk. Je wilt me langdurig gebruiken tot je zak leeg is.  
22 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
23 dagen
Anonymous 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Anaal
Hi, Ik ben 39j, sportief en gehuwde . Ik wil graag eens een man proberen… liever ook gehuwd. Ik ben soa vrij en als je ook bent jij kan zonder condoom ( niet verplicht)en binnen klaarkomen… ik wil het eens voelen. Ik ben goede gespoeld… Gelieve reactie met een foto en wensen  
23 dagen
Benoit 47 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
pijp en rukdate
zoek iemand uit de buurt om mee te chillen. Liefst iemand voor regelmatig , geen veeldater. Samen iets paffen, samen naakt zijn ,rukken , aanraken , pijpen . Ook tongen kan. Na het klaarkomen kan je gewoon douche nemen(of samen), je hoeft daarom nog niet weg te gaan. Kan ontvangen vanavond/nacht . Vragen of voorstellen zijn welkom. Senior geen probleem. Poppers zou de max zijn  
25 dagen
Ready 55 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Mijn droomscenario
Ik ben een man 56/188/85, 16 cm en intiem geschoren. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Mijn droom is om door een groep mannen/vrouwen/of gemengd gebruikt te worden om zoveel mogelijk klaar te komen, op elke manier die jullie willen. Ik blijf zelf passief, maar ik mag niks weigeren (hehalve plas-en poepsex en veel pijn) als jullie me op een bepaalde manier willen doen klaarkomen. Ik mag ook niet vragen om te stoppen, ik moet gewoon verder ondergaan.  
Sen 69 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
zoekt vaste vriend voor regelmatig
Ik ben 69-174-98, kleine snor met een verzorgd voorkomen en gesteld op discretie en hygiëne.Ik zoek in de omgeving van de kust ,een biman vanaf 60j om samen te genieten van geile sex Ik hou van tongen, strelen, likken, zuigen,poppers.Ik hou van veel zaad, trio is ook mogelijk, maar enkel met senioren.Ik zelf kan niet meer spuiten, wegens verwijdering van de prostaat en kan enkel droog klaarkomen. Wie kan zich hierin vinden om samen te genieten van geile sex. Ik kan discreet ontvangen, enkel overdag in de week, geen weekends. Ik ben geen fotojager,alle eerlijke reacties worden beantwoord indien u aan de leeftijd voldoet en reageer met meer dan enkele woordjes.Enkel voor senioren die ook aan de kust wonen.  

zoekt vaste vriend voor regelmatig
26 dagen
Pijpslet 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Pijpslet voor heer die kan ontvangen
Geile en onderdanige pijpslet kan deze avond langskomen; niet fake. 45 190 90 20x4 getrimd zeer gewillig, zeer geil en gepopperd. Je kan klaarkomen in de mond en alles laten slikken. Soa vrij (getest) en verwacht ook van jou. Niet fake, geen lange emails.  
26 dagen
domibullxl 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dominante bull xl zoekt smal kontje
vrijdag rij ik van brugge naar brussel, waar stop ik? ik kom binnen, kleren uit, jij zit naakt in de zetel, ik duw mijn lul in je mond waar hij ook blijft tot hij langzaam je keel inkruipt,daarna leg je je op je buik, handen vastbinden oo je rug, ik bewerk je kontje met tong en lul, daarna ga je op een stoel zitten, geblinddoekt, ik pijp je kale lul tot vijna klaarkomen, ik steek de mijne terug in je mond, dan pijp ik je terug tot bijna, terug in je mond enz. ik beslis wanneer je klaarkomt, en ik spuit dan alles in je mond, ik vertrek om 0430, ongeveer 0600 hr in brussel, wie durft, jij geen baard of snor en lul en kontje kaal, alleen smalle kontjes, ik ben 55 174 75 19/4 volledig onbehaard  
pijper 56 jaar Antwerpen - Schoten
rukken pijpen spuiten
Wie kan ik deze namiddag nog of vanavond laten klaarkomen? Je afrukken en je diep pijpen tot je klaarkomt. Of je komt je afrukken voor mijn gezicht om me dan vol te spuiten? Ben sportief gebouwd 1m78/71kg/16cm, getrimd, geil en ervaren. Graag reactie met je stats.  

rukken pijpen spuiten
  1   2   3   4   5   6   7