Zoeken naar kom

Uw zoekactie voor kom leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kristof 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naakte huishoudhulp
Ik doe graag naakt het huishouden. Daarom bied ik deze dienst aan aan dames en koppels. Ik kom bij u langs, kleed me uit en begin aan diverse taken (bvb: afstoffen, stofzuigen, dweilen,...) Tijdens deze taken kan/mag u mij betasten en meer indien gewenst. Dit alles zonder enige verplichting. Ik ben discreet en respectvol. Ik verplaats over Oost en West Vlaanderen en Antwerpen. Graag eerlijke reacties, zoals ikzelf ook ben.  

Naakte huishoudhulp
28 dagen
Erick 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
fijne Tantramassage
Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick ( gratis - Eerlijk,discreet en ervaring)  
29 dagen
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
benieuwd
Hoi, jonge man hier van 28, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo en niet per sé op zoek naar fwb of iets dergelijk. Ik heb de fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
29 dagen
SusAntigoon 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Uniek koppel gezocht
Je kan mij gerust een doorzetter noemen, want ik blij zoeken tot ik precies vind wat ik zoek. Dat ideale koppel die plek hebben voor die ene speciale aanvulling. Een discrete huisvriend. Een koppel die helemaal gericht zijn op haar genot en haar vrijheid om daarvan te genieten. Een koppel dat met 3 wil spelen, maar waar zij ook vrij is om mij alleen te ontvangen. Liefst kom ik goed overeen met de man want samen met hem plannen of door hem gecoached worden om haar in nog hogere sferen te krijgen lijk mij magisch. Uiterlijk is belangrijk, maar nog meer belang hecht ik aan jullie innerlijk. Daarom zoek ik geen fotomodellen. Ik ben zelf ook geen fotomodel, maar wel een knappe blonde man van 1m95 met een grappig kantje en een heel groot hart. Hopelijk kan in eindelijk eens dat discreet/passioneel/kinky/... nest vinden waar ik al zo lang naar zoek. Als jullie hart ook een sprong maakt bij dit te lezen, schrijf mij dan zeer snel. Zeer lange zwoele zoen, Sus.  
30 dagen
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
benieuwd
Hoi, jonge man hier van 28, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo en niet per sé op zoek naar fwb of iets dergelijk, maar mits de klik zijn meerdere afspraken mogelijk. Ik heb de fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen of hen bijles kom geven en we daarna iets spanne  
30 dagen
Benny 34 jaar Antwerpen - Mol
Ik wil kijken naar jullie
Hallo, ik ben een 34jarige bischierige man die eigenlijk vrij onzeker is op seksueel gebied aangezien ik gewoon te snel kom naar mijn eigen zin. Toch heb ik wel een fantasie waarbij ik mag zitten kijken op een koppel dat seks heeft terwijl ik met mezelf speel. Meedoen is absoluut geen vereiste. Indien jullie hiervoor openstaan mag dit voor mij natuurlijk ook. Ik ben wel eerder klein geschapen en kom dus te snel klaar. Maar ik herlaad snel. Ben ook eerder struis gebouwd met een buikje. Indien interesse stuur me maar een berichtje  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9