Zoeken naar komtlangs

Uw zoekactie voor komtlangs leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
tgirllover 54 jaar Limburg - HASSELT
Woensdag 10 april
welke leuke Tgirl komt woensdag voormiddag lekker spelen, ik ben 55 178 84 versa, ben geschoren, intiem borst en rug kaalen hou van nylons en high heels en een liefst een vrouwelijke Tgirl, geen baard of snor. Woon vlakbij kleine ring in Hasselt, hopend op een date.......  
Teefje to fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Teefje to fuck
Geil sletje ligt geblinddoekt klaar in licht verduisterde kamer. De deur staat op een kier, je komt binnen en loopt naar kamer. Broek af en je laat de slet pijpen, nadien neuk je de slet diep. Bivakamuts beschikbaar indien gewenst. Sletje geilt enorm op uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf.  

Teefje to fuck
27 dagen
Cd S. 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie komt mij masseren
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp deze dan ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
27 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Wendy 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
CD hoer Wendy komt langs bij geile mannen
Bij welke geile man moet cd hoer Wendy langskomen? Wat zou je zoal doen met Wendy... Laat mij weten waar, wanneer en uw geil scenario voor een date. Reacties met uw stats/foto van je lul krijgen voorrang.  

CD hoer Wendy komt langs bij geile mannen
Pedro 51 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Wie komt meedoen
Deze namiddag mijn cd sletje verwennen. Cd of trav om mee te dien? Open en in voor veel .  

Wie komt meedoen
Teefje to fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Teefje to fuck
Geil sletje ligt geblinddoekt klaar in licht verduisterde kamer, de deur staat op een kier, je komt binnen en loopt naar kamer, broek af en laat de slet pijpen, nadien neuk je de slet diep. Bivakmuts beschikbaar indien gewenst. Sletje geilt enorm op uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf.  

Teefje to fuck
Linda CD 51 jaar Limburg - Hoeselt
Welke respectvolle verwenner L/XL wil me eens inwijden en ontmaagden?
Ik ben al zolang zoekende naar een deftige nette verzorgde en goed voorziene lover,die mij als gewone CD-man kan aanvaarden en als vrouw wil behandelen en gaan verwennen? Wie is er betrouwbaar niet fake en wil dat eens met me doen? Wel graag niet kalend,gbbsen intiem ook graag glad zijn.En weten hoe je een CD moet bespelen en inwijden,verwennen? Wie laat mijn droom nu eens eindelijk werkelijkheid worden?Ook graag niveau,en niet rokers of echte drinkers. Doe ik ook niet! Mag ook een paar versa zussen zijn of een leuk en geil koppel die er eens een CD bij willen? Ik heb er dus wel nog steeds geen ervaring mee,en ben dus nog steeds maagd.Hopelijk komt er eens gezond blijvend en respectvol verandering in!xxx  

Welke respectvolle verwenner L/XL wil me eens inwijden en ontmaagden?
Daphne satijn 48 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Ontmaagding
Date die ging komen komt niet opdagen. Zoek senior die dit secretaressetje ontmaagd  

Ontmaagding
  1   2   3   4