Zoeken naar koppel bree

Uw zoekactie voor koppel bree leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joh 74 jaar Namen - Doische
Nog eens men weet nooit dat ze hier kijkt
jaren lang bezig met bdsm, zoek ik nu voor mezelf en langdurig een onderdanige, ingestelde vrouw, voor een langdurige vriendschap met mogelijkheden, of een langdurige relatie, met bdsm als rode draad, . je bent fijn tot normaal gebouwd leeftijd tussen 55 en 78 jaar maar dit zijn geen moet zo, gewoon wat ik verkies. Ik ben singel, hetero, Dom uit de Belgische Ardennen, geboren 03-1949 dus bijna 75j, 157cm groot en 58kg. Ik weet is hier niet de ideale plaats om deze ads, maar waar kan nog. nu een leuke vriendschap met een bdsm koppel kan ook. Overal vind je heel wat fakes aub gaat deze ad dan voorbij heb mijn deel best wel al gekregen. reactie met foto hoeft niet naakt maar kan en mag en is leuk. een een info van meer dan enkele regels krijgen antwoord GFB.  
Dokter / kinesis 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Therapeut/dokter/kinesist gezocht
Wij zijn een slank niet onaardig bi koppel en zijn zaterdagavond 24/2 op hotel. Welke (pseudo) dokter of therapeut komt hier een kinky behandeling/onderzoek uitvoeren?  
patrick 53 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Op zoek naar dominante vrouw, Meesteres of dominant koppel
Zou graag in contact komen met dominante vrouw of Meesteres uit de regio die me wil opleiden en gebruiken als haar slaaf, indien nodig kan er een cb gedragen worden zoek geen 24/7 maar regelmatig discreet contact. ik ben zelf 54/175/73 geen bbs, ik verplaats me enkel.  

Op zoek naar  dominante vrouw, Meesteres of dominant koppel
gisteren
Dokter gevraagd 40 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Massage therapeut gezocht
Slank klasse koppel zoekt voor morgen, zaterdagavond een(pseudo) dokter of therapeut die ons een kinky behandeling kan geven.  
gisteren
Zoekende 55 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Meesteres of koppel met Meesteres gezocht.
Slaafje zoekt een Meesteres of een koppel waarbij de vrouw Meesteres is voor gedomineerd en opgeleid te worden tot volwaardig slaafje. Wanneer dit slaafje dan ook handelingen moet uitvoeren of ondergaan bij of door andere slaaf , bijv. de man van het koppel, is geen probleem.  
gisteren
Kris 46 jaar Limburg - Bilzen
Cuckold/trio
Zijn jullie dat leuk en spontaan koppel met niveau en op zoek naar een spontane, sportieve en 18cm geschapen man met niveau en kennis van zaken. Graag wil ik jullie dan leren kennen om een cuckoldrelatie mee op te starten. Veel is bespreekbaar. Als ook als de man graag opdrachtjes krijgt van mij als ik zijn vrouwtje aan het verwennen ben. Afspreken moet voor haar door de dag op weekdagen kunnen. Hygiene,respect en discretie gebonden.graag reactie met regio en wat jullie juist zoeken.  
Sander 41 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Dubbele penetratie
Hoi, Ik ben Sander, 41j, m78, normaal gebouwd, intiem geschoren, gbbs, op zoek naar een spontaan koppel voor trio waarin de vrouw centraal staat. Veel is mogelijk, doch ben ik hetero. Dubbele penetratie, haar om beurten neuken terwijl ze de andere pijpt, etc, sta ik allemaal voor open. Eerste keer ontvang ik liever zelf niet, en als jullie dat ook niet willen, kan er altijd op een discrete plaats afgesproken worden en bij klik op hotel.  
Zoekende 55 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Meesteres of koppel met Meesteres gezocht.
Slaafje zoekt een Meesteres of een koppel waarbij de vrouw Meesteres is voor gedomineerd en opgeleid te worden tot volwaardig slaafje. Wanneer dit slaafje dan ook handelingen moet uitvoeren of ondergaan bij of door andere slaaf , bijv. de man van het koppel, is geen probleem.  
B en c 55 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Zoeken vrouw voor plasseks
Wij zijn een ervaren koppel met ruime plasseks ervaring. Heren vinden we genoeg maar een vrouw vinden is heel erg moeilijk. Je vind plassen leuk, ondergeplast worden, in Teena plasbroek rond lopen, plas ophouden en of drinken... Tot plassessies met meerderen, discretie verzekerd. Vrouw hier erg pisgeil ontvangster. Geen taboes, spuitkut en slikt gewillig. NEEN GEEN HEREN DAAR ZIJN WE NIET MAAR DAN OOK HELEMAAL NIET NAAR OP ZOEK. ENKEL VROUW(EN). Wij ontvangen of verplaatsen voor doeners Date met een pissende dame. Groeten B en c  

Zoeken vrouw voor plasseks
Zoek meester(es) 28 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaaf zoekt meester(s), meesteres of meester koppel
Ik zoek iemand aan wie ik mij mag overgeven, ik ben voor zo goed als alles te vinden. Bv. Uw dienen, anderen voor u dienen, chastity,...). U mag het grootste deel van mijn leven bepalen wat kan met behulp van de obedience app. Ikzelf een iets molligere/dikkere slaaf maar heel luisterend en super gewillig. Hopelijk mag ik via deze weg dienen voor iemand. Regio Aarschot/Leuven.  

Slaaf zoekt meester(s), meesteres of meester koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10