Zoeken naar koppel

Uw zoekactie voor koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor massagespel
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame (koppel ook welkom) die zich graag eens laat verwennen met vooral volledige lichaamsmassage en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we ook in de toekomst vrijblijvend eens afspreken en genieten van deze ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in Roosdaal of omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
11 dagen
jouw genot 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
levensgenieters leven langer..... en intenser
Morgenmiddag (vrijdag) een fijne kennismaking...Galante, charmante, respectvolle, discrete, Intiem geschoren en verzorgde man zoekt een dame (single, in relatie of gehuwd) voor zalige genotvolle uurtjes waarbij alle zinnen bevredigd worden. Niet op zoek naar extremen maar iemand met een open geest en zin om te ontdekken, genieten en laten genieten... Dit kan eenmalig zijn of bij klik en tevredenheid meermaals. Graag een levensgenieter met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen heeft en die ook graag geniet en laat genieten. Een lady die ook overdag wil genieten en daar de tijd voor wil nemen... graag reactie met wat uitleg, wie, waar, wanneer, wat,... Een koppel met kinky geest mag ook reageren.  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull
Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull
11 dagen
Mr Doe 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
maak die droom waar... durf te (be)leven
Droom jij al lang van een opwindende ontmoeting met een attente man, ervaren en zelfzeker? De man die de deur opent waar jij aanbelt, waar je binnenstapt en weet dadelijk gaat de blinddoek om en geef ik me over aan hem. Zijn handen dwalen over jouw lichaam beroeren je intieme zones en je gedachten zweven weg naar je diepste verlangens, je wil enkel nog bevredigd worden. Je geeft je over, je laat begaan, je gehoorzaamt al zijn bevelen en voelt de spanning stijgen... durf jij de uitdaging aan of blijft het bij dromen, aan jou de keuze, stuur jouw wensen en grenzen (die gerespecteerd worden) in antwoord en wie weet hoe intens je kan genieten om daarna -the next level- van je dromen te bereiken. Ervaren, respectvolle man helpt graag bij de realisatie van dromen en verlangens geen extremen, maar intens en respectvol genieten. Een koppel waarvan de man zijn vrouw dit laat beleven terwijl hij kijkt of meedoet kan ook Donderdag en vrijdag vrij overdag dus... geef maar seintje  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Misschien deze donderdag overdag bij mij thuis op massagetafel?Maar geen rare of extremen en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Sensuele massage zo dadelijk?
12 dagen
Zilverfox 49 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Workshop masseren
Op 10mei geef ik een workshop masseren , voor koppel(s) en dames Voor verdere info stuur een mail. Ikzelf 1m78 en 84 kg , normaal gebouwd.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
12 dagen
Peter 53 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stiekem beffen in de garage
Ik laat je binnen langs de garage,je slipje uit en ik bef je lekker tot....Koppel mag ook, ergens in de voormiddag tussen 8.30 en 10.30u,te neigem Ninove  
12 dagen
Lieverd 49 jaar Limburg - HASSELT
Leuke date
Goedemiddag, Is er een dame,koppel,die zin heeft in wat fun vandaag? Ben verzorgde man van 49 uit Limburg,en verplaats me. Bij antwoord stuur ik foto als je wenst…….. Groetjes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10