Zoeken naar late*

Uw zoekactie voor late* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

fwb 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Mas 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Heerlijk verwennen
Welke spontane vrouw wil eens heerlijk verwend worden door sympathieke man. Uw eerst lekker laten genieten van een heerlijke massage om dan erna een stapje verder tegaan en u gewoon laten gaan. Meschien heb jij nog andere fantasie in gedachten. Laat gewoon weten. Stel u gerust even voor foto mag altijd. Geen platvoetse toestanden. Vrijgezel of gehuwd geen probleem. Spreek u dat aan graag mailtje met eventueel foto's. Wie weet op een mooi avontuur.  
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor nu nu vrijdag 17 mei zoek ik dame die een sensuele massage wil ervaren.Dit is niet leeftijds gebonden en voller echt geen probleem.Het is de bedoeling om de dagelijkse sleur eens achterwege te laten ,te genieten en de nodige aandacht/ respect te krijgen.(Regio west Vlaanderen )  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
gisteren
Jelle 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwenkontgaatje laten likken
Welke dame vind het lekker om haar billen te spreiden zodat haar kontgaatje lekker diep langdurig wordt gelikt en getongd. Laat iets weten indien interesse X  
Slow 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Diepgaande vervoering
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Diepgaande vervoering
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
passie
verzorgde en sportieve jongeman is 24/7 geil en wilt jouw fantasie in vervulling laten komen. In het openbaar, een filmpje maken of gewoon eens een nacht met een jongeman spenderen, veel kan (wel 100% hetero). Vertel me jouw fantasie en wie weet komt hij vanavond al uit;) ook bereikbaar op snapchat: gentlemystery1  

passie
gisteren
marc 56 jaar Limburg - Beringen
knuffelbeer zoekt lief knuffelmieke
ik man 54 lief zacht teder respectvol eerlijk en zeer verzorgd, zoekt lief speels knuffelmieke tot 69j mollig mag, veel kan niets moet, maar genieten en laten genieten is de boodschap, zonder vieze extremen of pijntoestanden. samen speels genieten met respect voor mekaars wensen ik ben 1.90m groot 95 kg donkere haren en borstharen intiem geschoren, ben omgev kempen limburg knufs x  
gisteren
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Wout 41 jaar Antwerpen - Mol
Stop met vingeren! Knappe XL zal je bevredigen.
Geil vrouwtje, functioneer je niet omdt je lusten het steeds overnemen? Ik ken het gevoel. Laten we samen onze lusten ongeremd en ongecompliceerd botvieren. Ik ben een knappe grote man. Mannelijk maar geen macho. Dierlijk geil. Geef een seintje en ik kol naar jou. Indien je niet kan ontvangen is love nest een optie of natuur/ cardate. Hygiëne en respect zijn standaard. Tot snel?  

Stop met vingeren! Knappe XL zal je bevredigen.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10