Zoeken naar leeftijd

Uw zoekactie voor leeftijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zjef 70 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
onderdanige vrouw
Ik zoek een koppel, leeftijdsgenoten, waarvan de vrouw écht onderdanig MOET zijn. Uiterlijk voor de schijn , niet, maar die in privé echt moet braaf zijn in luisteren. En die mag gebruikt worden. Qua uiterlijk ga ik geen verwachtingen koesteren (ze zal allicht 70 of + zijn), maar liefst niet te dik. Welke man hier wil zijn vrouw aanbieden en delen? Gent en omstreken. Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
man zoek een koppel
Hey, ben zoek een koppel om samen te genieten. Alles met respect voor elkaar. Alles kan/niets moet. Discretie verzekerd. Leeftijd onbelangrijk. Kan ontvangen en verplaatsen. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. grts  
JongeTop 28 jaar Noord-Brabant - Breda
Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Hi stats 28/189/78/19*5.5. Ik zoek een koppel m/m of m/v om lekker te komen bekijken. Ik heb recent ondekt dat ik hier van geniet en wil dit graag verder ondekken. Sta open voor leeftijd tot mid 40. Ben zelf top+dom in het spel. Meedoen kan mitst de klik er is en het aanzicht mij opwind. Regio antwerpen of noord-brabant. tot sprekens ;)  

Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Johan 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent zich hierin. Lees even de adv
Je bent een nette huisvrouw. Met een drukke baan en druk gezin. Je man heeft een druk bestaan. In jullie leven is er weinig tijd voor sex. Als er al sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur geile sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Niemand komt dit te weten. We spreken regelmatig af, hebben uren geile sex. Waarin al je wensen worden waar gemaakt. En erna ga je naar huis en ben je weer die nette huis vrouw. Wie is real en wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier.  

Welke vrouw herkent zich hierin. Lees even de adv
sami 23 jaar Limburg - As
boy zoekt jullie
hoi ik ben een 23j hetero student en zoek een leuk koppel (leeftijd onbelangrijk) voor spannende momenten. ik ben open minded en voor veel in, met de nodige hygiëne en respect uiteraard. stuur een berichtje en wellicht tot snel.  

boy zoekt jullie
Vriend zoekt 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Speelse frivole... ondeugende dame gezocht....
stijlvol en verzorgde hoger opgeleide man wil een fijne fwb-relatie opbouwen met een speelse dame ... evt van stel.. Een ondeugende geest en een beetje lef en graag ook zin om af en toe eens uit de band te springen zijn pluspunten. Ook hier de bekende niets moet maar veel kan bij klik, spelletje, (foto)opdrachtjes, uitdagen, teasen, sliploos,… samen op ontdekking en af en toe eens lekker stout doen... als je elkaar vaker ontmoet, leer je ook beter inspelen op elkaar… hoe vaak bepalen we samen wel ... Is er een ondeugende dame (leeftijd niet belangrijk) of kinky stel (mv, vv) te vinden in Oost, West of Zeeuws-Vlaanderen die samen met een ervaren maar respectvolle speelse en ondeugende man op ontdekking wil gaan? Zelf verzorgd en intiem geschoren niet-rokende heer met zachte handen op zoek naar mensen op dezelfde golflengte... Af en toe spelen en genieten... antwoorden met een woordje uitleg over jouw/jullie wensen (en evt foto) krijgt steeds reply xxx  
Partner 46 jaar Antwerpen - Geel
Lekkere date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.wassup :0498696713  

Lekkere date
Nick 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Fysiek fitte kerel is op zoek naar een koppel dat soms een extra man wenst in de slaapkamer. Bij voorkeur een scenario waarbij de vrouw centraal staat. Haar een 4-handenmassage geven. Zij die haar partner oraal verwent, terwijl ik hetzelfde bij haar doe. Dat gezegd zijnde, met een verdwaalde hand van de mannelijke partner heb ik geen probleem. Alles met wederzijds respect en toestemming, natuurlijk. Zelf ben ik slank/sportief gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker, intiem getrimd (niet geschoren) en normaal geschapen. Jullie zijn een koppel met een gezond libido die kunnen genieten van massages en seks. Zaken zoals leeftijd, gewicht of etniciteit zijn voor mij niet zo belangrijk. Goede hygiëne en een verzorgd voorkomen zijn dat wel, dus dat wordt geboden en gevraagd. Misschien tot binnenkort?  

Laat jullie verwennen
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Zinderend hete afspraakjes
Lentekriebels, zon, goesting, pure lust, … Moeilijk om te omschrijven wat ik allemaal voel maar ik wil het delen met jullie! Ik heb een slank groot lichaam, ben verzorgd en heb dus een goed voorkomen, ben discreet, open minded, eerlijk, respectvol, vriendelijk en sociaal, groter geschapen, hetero en bovenal een doener! Dit alles is vrouwgericht. Tijdens onze afspraak zet ik haar genot voorop. Ik geil enorm door haar te zien, voelen en horen genieten! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Trio, toekijken, met medeweten van; een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong overal gebruiken) en heet passievol daten. Jullie afkomst, huidskleur, leeftijd, al dan niet geschoren, aantal kilo’s; is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker met enig niveau. Dit kan vanavond of morgenvoormiddag...ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10