Zoeken naar leeftijd

Uw zoekactie voor leeftijd leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Christel en Dan 65 jaar Antwerpen - Kontich
Koppel op zoek bi koppel
Hallo tof koppel 65 en 62 vr bi zouden graag in kontakt komen met stel rond dezelfde leeftijd. Alles kan niets moet. Houden van wandelen,fietsen lekker uit eten en leuk terrasje en is op stap gaan.  
27 dagen
plezier met vier 70 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
69+1
We zijn 70-ers die graag zouden kennismaken met leeftijdsgenoten om samen wat spanning op te zoeken in een aangename,rustige erotische sfeer. We wonen in het Hageland en zijn voor veel te vinden zonder extremen. Zelf zijn we slank en discretie vinden we belangrijk. Een fijne losse babbel is voor ons een vertrekpunt om er dan samen een fijne avond van te maken. Uiteraard met een drankje en hapje erbij. Denken jullie er ook zo over dan willen we graag kennismaken.  
Duo 64 jaar Limburg - Beverlo
Partnerruil voor dit weekend.
Wij zoeken een koppel hetero daters die tot bij ons willen komen voor samen in één kamer te stoeien, dit weekend. Wij zijn hygiënisch en niet rokers. Liefst koppel van onze leeftijd (57 plussers). Wij doen het rustig aan maar doen geen soft. De daad zonder cd. Wij zijn geen veel daters. Omgeving Beverlo.  

Partnerruil voor dit weekend.
29 dagen
F&l 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vast koppel
We zijn beiden 60 jaar zoeken een koppel uit de buurt van ongeveer dezelfde leeftijd voor vriendschap en meer Eerste afspraak op een nutrale plaats Gr van ons  
Plezier 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Opzoek naar jonger koppel voor vaste vriendschap met dat ietsje meer.
Hey we zijn een openminded koppeltje uit het waasland. We zijn opzoek naar een koppeltje waar van vrouwtje 100% bi is om samen leuke openminded momenten te beleven als ook een leuke vriendschap op te bouwen met 4 is alles nog eens zo leuk! Welke leuke koppeltje kan zich hier in vinden? Liefst leeftijd tussen 24 en 40 . Groetjes en tot snel xx  

Opzoek naar jonger koppel voor vaste vriendschap met dat ietsje meer.
29 dagen
Kust stel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kust stel
Verzorgd stel v 68 bischierig m 70 oraal bi maar geen must. Zoeken een gelijkgestemd koppel van ongeveer onze leeftijd of iets jonger om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date. Kunnen vrij ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen ook verplaatsen. Beiden gek op intens tongzoenen. Staan voor veel open maar neuken is altijd met condoom. Hygiëne en respect vinden we vanzelfsprekend. Bij interesse zien we graag een foto voor een eerste indruk, we sturen er sowieso eentje terug. We kijken uit naar jullie reactie.  
Happy koppel 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
hoi hoi, Wij zijn een koppeltje van man 42 en vrouw 36 jaar. kort samengevat levensgenieters, losbollig en altijd paraat voor plezier en goed lachen. We zijn op zoek naar een leuk koppel om leuke dingen samen mee te doen maar geen PR. We zouden willen beginnen met een drankje en een babbel en dan van daaruit verder gaan als er een klik is. We kijken uit naar jullie reactie met een fotootje natuurlijk ;-) Leeftijd (30 tot 55)  

Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
30 dagen
Koppel Schoten 54 jaar Antwerpen - Schoten
Koppel zoekt koppel voor fwb
Wij zijn een koppel uit Schoten en zijn op zoek naar een koppel uit de omgeving voor een langdurige fwb waarbij het erotische zeker de rode draad is. Hij 58,hetero, zij 54,licht bi, beiden met niveau en normaal gebouwd voor onze leeftijd. We willen dus graag kennis maken met een koppel voor regelmatige contacten waarbij genot met 4 op de eerste plaats komt. We kunnen zelf helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen en ook clubbezoek behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. Als jullie dezelfde interesses hebben, dan hopen we dat jullie contact met ons zullen opnemen.  
  1   2   3