Zoeken naar leeftijd

Uw zoekactie voor leeftijd leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
P & t 48 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Welke vrouw wil er rode billetjes?Meester en slavin zoeken bi vrouw voor bdsm...
Welke dame of meisje ziet een koppel wel zitten?meester 45,slavin 41 en bi. Wij kunnen uiteraard altijd ontvangen en hebben vele leuke kinky spulletjes. Leeftijd en uitelijk niet echt van belang. Alles kan en niets moet. Ook is Alles bespreekbaar. Wij zoeken hiermee dus ook vriendschap en meerdere sessies. Geen fakersof ghosts aub... Grtz P en t.  
Johan 46 jaar Antwerpen - Retie
Welke vrouw herkent zich hierin
Na de zoveelste faker. Zelfs na whatsapp kontakt. Geef ik de hoop niet op. Je bent een nette huisvrouw. Met een drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een drukke baan. Hierdoor hebben jullie bijna tot nooit sex. Als er al sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt par uur geile sex tot je voldoende orgasme hebt gehad. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Wacht dan niet eindeloos af. Je leeft maar 1 keer. Samen kunnen we genieten zonder dat iemand dit te weten komt. Wie wilt dit mee maken. En erna ga je voldaan na huis en ben je voor de buitenwereld weer die nette vrouw. Leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wie is er real en wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier. Ik weiger te geloven dat ze niet bestaat en dat alles maar fake is  

Welke vrouw herkent zich hierin
17 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel dus niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd wie van jullie toch de stap durft te zetten.... volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
18 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame met ruime kut
Ik, nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een ietwat onderdanige dame die er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut langzaam maximaal te laten oprekken (onderdanig koppel ook welkom). Je bent al dan niet vrij en kunt ontvangen (of we gaan op hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om je te laten genieten van deze ultieme ervaring, alles volgens afspraak met respect voor je wensen. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Indien gewenst kennismaking op neutraal terrein. Ikzelf geniet er van om een dame hiervan te horen en zien genieten, Hygiene (enkel safe, oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel. Meer info na je reactie (fotootje als het kan?). Tot snel,je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom  
Subba 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Strenge man in rijlaarzen gezocht
Ik zoek een dominante en strenge man in rijlaarzen om te dienen en te plezieren. Wie houdt er van om de zweep te hanteren op een sub. Leeftijd of ervaring is niet zo van belang.  

Strenge man in rijlaarzen gezocht
19 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd wie van jullie toch de stap durft te zetten.... Volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
19 dagen
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub/slet gezocht voor deze ochtend of later deze week
Ik ben een hele ervaren dominante verzorgde niet onknappe meester op zoek naar een onderdanige taboeloze geile slet/slavin/sub voor heerlijke all the way date. Bij klik uiteraard mogelijk op vaste en regelmatige basis. Steeds goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Hier is alles mogelijk no limits en all the way. Vaginaal, anaal, deeptroath/keelneuken, plas, fetishen, totale overgave, keuring, fisten, rimmen, slaan, haren trekken, opdrachten en nog veel veel meer mogelijk. Op zoek voor nu deze ochtend of middag of later deze week. Ben jij mijn nieuwe slavin? Mail me dan snel. Reactie met jou looks, leeftijd, regio, foto en extra info waar jij zoal van houd, kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. 200% no fake en real en uiterst discreet hier.. Op zoek naar het echte werk? Mail me..  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw ziet dit zitten
Ik ben een hetero man. Getrouwd. Dus zoek discreet. Ik heb een fantasie. Ik merk ik opgewonden werd toen ik onderlaatst stiekem lingerie aandeed. Nu wil ik graag eens een sletje zijn van een vrouw. Welke vrouw wilt mij eens gebruiken voor haar genot. Wie doet me haar lingerie aan. Wie wilt me een nemen met een voorbindpik. Ik zou ook graag eens een plassende vrouw likken. Welke vrouw zou deze fantasie eens willen waarmaken voor me. Wie gebruikt me als haar sletje. Alles is bespreekbaar. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus. Ik zoek al een tijdje  

Welke vrouw ziet dit zitten
20 dagen
Bram 63 jaar Limburg - Zonhoven
Zoek gebruiksvlees
Dominant 62 streng veeleisend en taboeloos Zoekt vrouwelijk gebruiksvlees voor totaal gebruik Graag grote hanguiers en flinke zuigbare lippen en klit Voor veel in en graag voor vaker Leeftijd en huwelijkse status niet van belang Ben zeer discreet Wie heeft er de zelfde kinks en ideeën Hoor ik van je  
20 dagen
Rollenspel 44 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Zoek onderdanige man/vrouw/tv voor seksuele avonturen
Ik ben op zoek naar een onderdanige man of vrouw die openstaat voor een discrete en respectvolle seksuele relatie met mij. Jouw uiterlijk of leeftijd is minder belangrijk dan jouw bereidheid om mij te pleasen. In ruil krijg je een respectvolle Heer die jou laat voelen zoals je je graag voelt en daardoor ook hopelijk jou laat genieten terwijl je mij laat genieten. Geen extremiteiten en met duidelijk respect voor de grenzen die jij aangeeft voor ons spel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8