Zoeken naar lekkerpijpen

Uw zoekactie voor lekkerpijpen leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen iedereen
Iemand ook thuis van het werk en zin om eens af te spreken ergens buitendate we zien wel als het klikt kunnen mekaar lekker pijpen en rukken samen jointje roken iets drinken ergens discreet plaatsje langs kanaal ingelmunster izegem liefst nie te oud of als je een lekkere hebt om te zuigen of iemand die kan ontvangen  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker Pijpen door travje
wie zin voor vandaag rond 14u of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker Pijpen door travje
30 dagen
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
  1   2   3   4   5   6