Zoeken naar leuk

Uw zoekactie voor leuk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ItsMe 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Echt op zoek
Dag koppels, Jaren geleden had ik als single man een paar leuke ervaringen met koppels. Het landschap is sindsdien redelijk veranderd en het lijkt moeilijker om leuke mensen met dezelfde ingesteldheid te vinden. Door deze advertentie hoop ik toch een leuk, aangenaam en geil koppeltje te vinden dat openstaat om een extra man in hun liefdesspel te betrekken. Enkele trefwoorden zijn eerlijkheid, discretie, vrouwvriendelijkheid, open-mindedness, erotiek en gezelligheid. Veel kan niks moet, het leven is te kort om niet van deze dingen te profiteren.  
Brian 42 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
lekkere massage en trio
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een leuke trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik bef ook erg graag. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen. Ik heb een massage tafel. Deze namiddag kan ik. xXx Brian  

lekkere massage en trio
Niels 30 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Spreekt jullie dit aan ?
Zelf ben ik een lieve verzorgde (hetero) man. Bij deze ben ik opzoek naar een leuk aangenaam koppel. Klinkt het jou wel wat dat ik toekijk hoe jullie elkaar verwennen ? Of heb je graag dat ik de vrouw eerst rustig opwarm en jullie daarna samen kunnen afwerken ? Een ander idee, laat het me zeker weten ! Bij een goede klik is veel bespreekbaar uiteindelijk. Hopelijk tot in mijn mailbox ? (Graag met foto)  

Spreekt jullie dit aan ?
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Date
Jongeman van 35, op zoek naar leuk contact met vrouw of koppel tot 50 jaar ongeveer. Leuk spontaan contact met elkaar met een drankje waarin niks moet maar alles kan. Discretie is geboden. Ikzelf ben een spontane sociale jongeman, intiem geschoren. Interesse, stuur gerust bericht via whatsapp en wie weet tot straks?  

Date
sportievegast 34 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Bi boy! 27 jaar Limburg - Genk
Bi boy zoekt leuk koppel!
Hoi, ik ben n bi curieus boy uit Limburg...ik ben best open minded en hou zelf wel van lingerie dragen al is dat geen vereiste ofzo... zou graag een vaste koppeltje of boy/daddy leren kennen om vaker mee af te spreken... soort vast contact..wat ook uit kan groeien naar bijv. samen naar 'feestjes' gaan of een van jullie ideeen. Zijn jullie geinteresseerd? stuur me zeker een berichtje! ik hoop wat leuke Guys te leren kennen hier!  

Bi boy zoekt leuk koppel!
Jonge man 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek :)
Jonge man, 24, 186cm, 77kg met reeds ervaring en super open-minded. Zoek nog iets leuks, zelf kan ik ook heel kinky en zowel domi als als sub. Doe gerust een leuk berichtje, met foto aub.  

Op zoek :)
Stud 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
Benito 39 jaar Limburg - Eksel
Ik zoek stel
Ik zoek een leuk geil koppel Leeftijd ,afkomst, niet van belang Ik sta open voor alle voorstellen. Ik ben een groot geschapen man. Verder verzorgd, intiem geschoren, respectvol, eerlijk en zeer discreet. Ik ben van 1m77/78kg/41jaar  

Ik zoek stel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10