Zoeken naar leuk

Uw zoekactie voor leuk leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
Ondeugend 60 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Discrete, niet onaantrekkelijke man zoekt een leuk contact met een ondeugende jongedame die graag eens over de knie wilt liggen voor een fiks pak slaag. Je moet geen ervaring hebben maar je wilt het graag eens ervaren. Ik spank met de hand maar als je e ht stout bent geweest gebruik ik wel eens een instrument om jouw billen te straffen. Ik zoek geen sex. Durf je?  

Spanking...ook jouw fantasie?
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Kinky vrouw gezocht voor lustgerichte bdsm
Zoek een jongedame om te begeleiden in de wereld van seks en lustgerichte bdsm. Keer na keer duiken we een beetje dieper in onze kinks. Heb al voldoende ervaring om door middel van duidelijke communicatie samen onze grenzen te bewaken. Zo kunnen we onderling vertrouwen opbouwen, wat maakt dat het leuk, veilig en vooral lekker geil blijft. Ik ben meestal dominant maar (als je daar interesse in hebt) kan ik ook eens de onderdanige rol invullen. Alles wat ik bij jou doe mag ook bij mij gebeuren. Interesse in deze grote, slanke en goed geschapen man? Dan hoor ik graag van jou!  
Startende sub 33 jaar Limburg - Leopoldsburg
Startende sub
Hey, ik ben opzoek naar een toffe meester om de eerste stappen in BDSM te zetten. Rustigaan opbouwen en kijken hoever we kunnen gaan. Graag achteraf geen sporen doordat ik gehuwd ben. Ikzelf 33-180-83-17. Wie doet leuk voorstel?  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Een kinky reis voor een jongedame
Zoek een jongedame om te begeleiden in de wereld van seks en lustgerichte bdsm. Keer na keer duiken we een beetje dieper in onze kinks. Heb al voldoende ervaring om door middel van duidelijke communicatie samen onze grenzen te bewaken. Zo kunnen we onderling vertrouwen opbouwen, wat maakt dat het leuk, veilig en vooral lekker geil blijft. Ik ben meestal dominant maar (als je daar interesse in hebt) kan ik ook eens de onderdanige rol invullen. Alles wat ik bij jou doe mag ook bij mij gebeuren. Interesse in deze grote, slanke en goed geschapen man? Dan hoor ik graag van jou!  
10 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
11 dagen
Soul 23 jaar Limburg - HASSELT
Ballen martelen/ballbusting
Beste lezer Ik zoek iemand (het liefst een vrouw, of een jonge man/ leeftijdsgenoot) die het leuk vind om een jonge gast zijn ballen als lul te pijnigen. Het lijkt me een heerlijke ervaring. Antwoord zeker op dit zoekertje, ook zeker als je aanvullingen hebt of vragen. Wie ben ik; ik ben Soul, 23 jaar oud, een vrij knappe maar zeer verzorgde man.. ik ben ook nog student dus heb wel wat vrije tijd of toch ben ik vrij flexibel. Goed, ik hoop wat echte reacties te ontvangen! Groeten Soul  
12 dagen
Cddv 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Extra vriendje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, en ik moet van haar iemand zoeken met wie ik haar lichaam moet delen. Ze heeft geen behoefte aan lange hete seks, ze vindt eerder de gedachte leuk dat ze aan iemand uit de buurt die moeilijk aan seks geraakt regelmatig seks geeft, haar eens leggen of zetten hoe hij het graag heeft, en het toelaten, enkel voor zijn genot. Pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Wat ze wel leuk vindt, is dat hij ongewassen komt, het mag zelfs echt ruiken, plasgeur kan ook, dus iemand die luiers draagt mag gerust. Dit wil ze eerder als vernedering naar mij toe. Ze wil ook dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur  
15 dagen
linda 65 jaar Antwerpen - Mechelen
de geile fantasies van een gewillige , onderdanige cd slet
Hallo , ik ben Linda , een al wat oudere maar zeer verzorgde cd-slet , 100 % biseks en zeer volgzaam en gewillig , ja onderdanig als een perverse , kinky slavin . Ik geil er op om mijn perversiteiten en kinky fantsies neer te pennen en zo kwam ik tot een opwindend verhaal die ik graag zou willen delen met andere perverten , dominanten , en sado sm interese. liefst met een kinky trekje . Het zou ook leuk zijn met iemand met dezelfde bdsm ingestelheid verhalen en fantsies, wensen en verlangens te kunnen delen . Geef mij een seintje bij interesse , zonder verdere verplichtingen , voor een verdere kennismaking geile groeten linda  
16 dagen
Oni 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen  
  1   2