Zoeken naar lie*

Uw zoekactie voor lie* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Maagd 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die kan ontvangen regio antwerpen en die liefst ook nog niet veel ervaring heeft. Liefst ook goed geschapen. Ik heb nog niet veel ervaring en ben nog nooit geneukt geweest. Enkel nog maar gepijpt met condoom. Ik wil dus graag ervaring opdoen. Liefst iemand voor regelmatig.  

Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Bi top zoekt voor vanavond
49jarige man in hetero relatie maar met bi kantje. Ik zoek voor vanavond een onbehaarde sissy die graag onderdanig is. Ik wil lekker gepijpt worden en daarna wil ik je neuken. (Met CD)Leeftijd tussen 21en 35.liefst de streek rond Roeselare/Tielt. Bij reactie stuur ik foto. Ik kan ontvangen tussen 20u en 22u. Verplaatsen is geen probleem. Bij reactie stuur ik foto.  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
jurgen 61 jaar Limburg - Overpelt
ga nu naar natuur locatie om pikken en ballen te likken
Lekker naakt samen en ik lat je klaarkomen, waar? reageer maar vlug en ik vertel je waar.Liefst intiem glad en volle dikke ballen.  
Geill 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hoii is er een femboy die vanavond wilt afspreken ?
Ik lieve jonge 1m70 en 74kg proper zoek een leuke femboy voor vanavond voor lekkere fun. Ik zelf beetje onervaren maar heel geil  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Tops ,liefst meerdere voor geile middag of avond
Tops gezocht die ik kan pijpen en me daarna goed neuken ,meerdere mag zeker ,klaarkomen waar je wilt ,kan vrij ontvangen ,pijpen ;neuken ,slikken,lingerie ,poppers aanwezig ,meer is mogelijk ,bi-bottem,slank,57-172-70-16-onbehaard  
Bruut 53 jaar Antwerpen - Berlaar
Iemand zin in een brutale keuring?
Ik wil iemand bij hem thuis komen keuren op een brutale manier. Dus liefhebbers van pijn aan het lulletje en de balletjes zijn zeer welkom. Je moet mij gewoonweg kunnen ontvangen en vanaf dan heel braaf zijn, ondergaan en genieten. Geen bloed of littekens, enkel pijn en klaarkomen. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, properheid wel gevraagd. Voor de juiste wil ik wel een paar kilometer rijden als het moet.  
Night 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trav of bot
Hallo 55 m65 74kg 17x4, is er een trav.of bottom die eens zin heeft in deze, (zie foto) , wel slank zijn ongeveer 1m75, 75 kg,glad geschoren liefst, kan wel niet ontvangen, mail met foto mvg  

Trav of bot
Pijgeile bi 49 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Zin in je lekkere pik
Ik doe fietstocht vanaf 14h30. Regio tussen liedekerke en st lievens houtem. Wie pijp ik klaar. Meer kan indien safe.  

Zin in je lekkere pik
Toontje 51 jaar Limburg - Genk
Lieve man
Ben hetero lief. En zoek iemand die min wilt. Aftrekken , verplaats aleen  

Lieve  man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10