Zoeken naar likken

Uw zoekactie voor likken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luka 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vrouw gezocht voor te likken. 0492 49 94 64
Hallo ik ben goeduitziende man die vrouw wil ontmoeten voor orale sex mag behaard zijn.ben 176m 75k normaal gebouwd bruine ogen  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Frank 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Face sitting & riding
Welke vrouw wil mijn gezicht wil berijden met haar kutje en kontje en wil zich lekker lang, diep en uitgebreid wil laten likken. Een vrouw die genot zoekt en zich wil ontladen terwijl ze op mijn gezicht zit en ze verwend wordt door mijn mond, lippen en tong. Die haar kutje en kontje stevig op mijn gezicht perst om nog meer te genieten van mijn tong. Of wil je lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen je benen lig en je lik? Ik wil je plezier, lust en genot geven. Ik ben 53 jaar, keurig, hygiënisch, goed niveau maar met een kinky kantje. Voorts ben ik slank, groot. Wie wil mijn gezicht lekker berijden of wil ontspannen achterover liggen terwijl ik haar lik?  
Glenn 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Fun
Hoi, ik vind kleine tietjes supergeil dus bij welke dame mag ik eens aan haar tietjes komen likken/zuigen. Leeftijd/afkomst speelt geen rol. Hygiëne en discretie verzekerd. Ben zelf 48/176/80 goed verzorgde knappe man. Kan verplaatsen/ontvangen id regio.  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw , 1,70m , min b cupje gewillig normaal postuur.
Hoi deze poly man die lichtjes bi is op zoek naar vrouw die min 1,70m is slank tot normaal postuur. Ikzelf hou van veel , beffen , tepels zuigen ,je kont rimmen en eventueel af en toe anaal nemen . Ik zelf goede uithouding, kom niet snel klaar daarom af en toe graag anaal.Mij mag je ook vingeren en kontje likken bij mij kan ook. Ben jij poly , of swinger kan allemaal...wie mag reageren. Single of weduwe vrouw , Koppeltje normaal postuur , en ook eventueel vrouwachtig bottom... Ik hou van seks , ik bezit een goed libido.Geen getrouwde vrouwen daar heb ik al te veel last mee gehad. Liefs lekkere zoenen voor jouw je woont ook in de buurt van retie, fwb of lat relatie mogelijk.Je mag ook facesitting doen bij mij, op mij spuiten mag je ook als je dat kan. Ik heb een lekkere harde dikke xl lul.Xxx.  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
gisteren
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
XXL zoekt lieve dame voor date nu (of dit weekend)?
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk. Een maatje meer is dus zeker ok! Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie. Dit weekend beschikbaar en zoekend.  
Landor 46 jaar Limburg - Bilzen
Zin in date deze avond / nacht
Hoi, Ik zoek een spannende date met dito vrouw deze avond of nacht. Ik ben slank, groot en goed voorzien. Eerder onderdanig en zot van oraal. Ik hou van erg lang likken en zo veel mogelijk klaarkomen voor ons beiden.  

Zin in date deze avond / nacht
gisteren
Ward 45 jaar Limburg - Bilzen
Ik wil een vrouw likken in de auto
Ik wil graag met een leuke vrouw afspreken op een parking of verlaten plaats, bij haar in de auto stappen en haar dan te likken. Bij voorkeur draag je een jurk zonder slipje. Ik lik je zolang ik het volhou in deze waarschijnlijke moeilijke positie. Daarna vertrekken we en geniet ik nog van de heerlijke smaak en herinnering! Ik ben een hoger opgeleide man die zijn zaakjes op orde heeft. Ik zoek enkel likken en zeker geen penetratie! Je houdt al je kleren aan, alleen je jurk gaat omhoog. Parking of plaats in onderling overleg!  
gisteren
Ton 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beffen - likken
Hygienische discrete vrouw gezocht om regelmatig heerlijk oraal te bevredigen. Langdurig beffen, likken...facesitten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10