Zoeken naar lo*

Uw zoekactie voor lo* leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik je ook zal aanbieden aan anderen onder mijn toezicht. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. We zullen het dan rustig opbouwen. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels, nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wil mijn persoonlijk luxe hoertje worden ?  
26 dagen
Koen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zin in avontuurtje
Welke dame heeft zin in een leuke spannende date na het werk in het Lokerse? Dit kan een cardate zijn of bij u thuis of neem je mij mee voor een wandeling in de natuur waar we een rustig plekje zoeken? Ben benieuwd naar jullie voorstel...  
27 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april namiddag
Dag dames, Deze man zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
27 dagen
Bart 34 jaar Limburg - HASSELT
Goldshower lovers
Zoek een leuke geile vrouw of (bi) koppel die wel van een geile goldenshower houden. Ben bi bottom onderdanig en zoek een date waar ik mij lekker laat gebruiken. Hoogtepunt in een golden shower over mij. Ben discreet, verzorgd, belg. Voor meer info mag je mij een mailtje sturen. Groetjes  
27 dagen
Dominique 48 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Welke dame doet mij een niet te weigeren voorstel?
Vanavond ontvang ik een niet onknappe dame om samen een geile avond te beleven/kan ook verplaatsen naar u.(+FVG) Welke niet onknappe dame met geile looks loopt ook geil? Groot, slank, uiterst netjes en verzorgd, belg, geil.. Welke dame doet mij een ultiem en niet te versmaden geil voorstel?  
27 dagen
James 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bijzondere man voor studente
Welke onervaren studente 18+ wil deze vakantie veel leren van rijpere ervaren man. Mekaar fijn verwennen en laten genieten. Ik proef graag het sap van de vrouw en mijn sapjes zijn onvruchtbaar. Recente Soa test. Dus vrij spelen zonder risico. Wel discretie en hygiene, geen extreme toestanden,wel fantasie. Uiteraard mooie vergoeding en long term contact mogelijk. Contacteer mij vrijblijvend.  
VoetjesLover 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
VoetjesLover
Ik zoek voor dinsdag 2 april liefst, maar andere dag kan ook een meisje/vrouw 18-35 jaar met slank klein voetje maatje 35-38 om haar voetjes te likken, ruiken, masseren en mijn pik tegen te wrijven. Ik ontvang thuis, enkel reageren als je voldoet aan de stats aub. Prijs overeen te komen. Ikzelf ben 1m75 79kg, verzorgde gescheiden man.  

VoetjesLover
28 dagen
IKarel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominante dame
Dames ik ben op zoek naar de ware en ook de enige die graag dominant en slank is, en de touwtjes letterlijk en figuurlijk in de handen heeft. Ik ben hoger opgeleid,goedogend sociaal,empathisch en heel royaal. Ik ben 1m90,sportief en vooral heel verzorgd en hygiënisch. Ik ben woonachtig in Afsnee. Ben een eeuwige optimist en hou v h speelse . Lachen is gezond,en ja ik lach graag. Mooie financiële vergoeding vind ik logisch en normaal.  
28 dagen
Peter 29 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Koppel zoekt locatie
Wij zijn een gelegenheidskoppel vr 30 en rijpere man. Wij zoeken in de regio Oudenaarde/Brakel/Ronse een private locatie waar wij paar keer per maand overdag kunnen daten. Wij zoeken een kamer, bed, sofa tegen vergoeding. Geen andere extra mannen. Wie wil centje verdienen met verhuur kamer?  
30 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Dan bouwen we het zeer rustig op. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4   5   6