Zoeken naar lov*

Uw zoekactie voor lov* leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bbw lover 26 jaar Antwerpen - Zoersel
Bare creampie bbw
Hey droom je ervan om bare volgespoten te worden? Ik zoek een mooie volslanke dame die graag wat zaad van een jonge man wilt ontvangen. Ik zelf ben sportief en mooi geschapen. Ik ontvang of spreek af op een kamer. Tot dan geile meid.  

Bare creampie bbw
20 dagen
Tantra Lover 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gratis Tantra Massage voor Dames
Ik bied gratis aan huis of op locatie een intieme tantra massage aan (enkel voor dames, geen koppels) waarbij ik in een rustige ontspannende sfeer alle plekjes van je lichaam zachtjes aanraak en stimuleer zodat de energie opnieuw loskomt en je volledig ontspannen de wereld weer aankan....  
20 dagen
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een "Rubens" Dame
Ik zoek een wat vollere dame met ronde vormen die graag eens zou intiem gemasseerd en gelikt worden. Respect en hygiëne gevraagd en geboden  
20 dagen
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
Hot lover 43 jaar Limburg - HASSELT
PIK AFTREKKEN
Is er een vrouw die in de vooravond of vanavond mijn pik wil aftrekken tot ik spuit? Ik ben een goed uitziende, slanke en groot geschapen man.  

PIK AFTREKKEN
Magic 55 jaar Antwerpen - Lier
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX  

spelt in hooiberg
Loverboy 34 jaar Antwerpen - Meerhout
Sunday funday
Hey, Alvast bedankt voor het lezen, ik ben een niet onaantrekkelijke getint man, die opzoek is naar weekend fun. Ik ben sportief slanke man van 1,87m. Vriendelijk met een goed humeur, opzoek naar een vrouw, om een te stappen of gewoon intiem contact. Stuur gerust een mail bij interesse. Liefst reactie met foto. GEEN interesse in MANNEN... Geile kussjes, L.  

Sunday funday
21 dagen
Loverboy 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel heeft zin vanavond
Welk vrouw of koppel heeft zin in deze knap slank verzorgd hygiënisch geschoren en goed geschapen gast. Alle leeftijden en regio ?  
23 dagen
Hot lover 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt voor vrijdag 12 april
Ik zoek een vrouw voor een geile sexdate doorheen de dag. Zelf ben ik een niet onaantrekkelijke, verzorgde en groot geschapen man van 43 jaar. Slanke en sportievere lichaamsbouw. Respect voor jou en een fijne omgang zijn vanzelfsprekend voor mij. Goede en lekkere sex, met meerdere hoogtepunten voor jou... daar gaan we voor!  
24 dagen
Jay 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Laatste koopjes van īt seizoen
Profiteer van deze laatste wintersolden tegen weggeefprijzen. Tot -70% op warme knuffels. Strelende handen: 1+1 gratis. Zo kan je eindelijk je rug en je hals tegelijk laten verwennen. Ook te gebruiken in combinatie met warme massageolie om die chronische spanning uit je schouders te masseren of om je te liefkozen tijdens het fluisteren van lieve woordjes. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang dagelijks de mooiste en liefste complimentjes in je mailbox. Combineer naar hartelust: voorspel, lovemaking en naspel. De winkel, gelegen in het historisch hart van Antwerpen, is geopend op weekdagen van 12u tot 17u. Huisbezoeken ook mogelijk. Aanbod geldig voor één vaste klant die thuis volledig door haar intieme voorraad heen zit. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een aanbod op maat.  
  1   2   3   4   5   6   7