Zoeken naar lust*

Uw zoekactie voor lust* leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Lustslaafje 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Welke dominante man?
De natuur heeft mij gezegend met een natuurlijk onbehaard slank lichaam en vrouwelijk uitziende heupen .Ik zoek een vaste (licht) dominante man die regelmatig wil genieten van mij en en met mij. Je kan me eventueel opleiden naar jouw wensen tot jouw vast pijp, zuig en neuksletje voor regelmatige dates. Ik ben onderdanig, dus jij weet wat je wil en neemt kordaat maar respectvol de leiding. Ik stel mijn lichaam, mond, keel en nauwe bijna maagdelijke kontje ter beschikking. Als het klikt kan veel in een sfeer van vertrouwen. Nadruk op lust, maar ik sta open voor milde pijn. Ik ben een een bi-man van 53 jaar, slank en groot. Hoewel ik nylons en een string zeer opwindend vind ben geen cd, trav of trans. Wie wil kennis maken en hopelijk regelmatig afspreken? Ik ontvang niet, verplaatsen kan zonder probleem.  
18 dagen
onderdaan 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
meester gezocht
Voor maandag 15 april zoek ik een meester die mij wil gebruiken / laten gebruiken voor bdsm sessie ik heb hierin geen ervaring maar wil graag eens een lustobject zijn. Wie wil mij inwijden in bdsm  
20 dagen
Quinten 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek geile senior
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan op de middag ontvangen.  
21 dagen
Samuel 44 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Ben onderdanig ik ontvang deze week in voormiddag
Alles bespreekbaar van soft tot meer ik pijp en slik laat mij neuken ook mijn keeltje laat ik naar hartelust neuken met alle fantasieën Vermeld stars en welke voormiddag je kan indien niet ver kom ik bij jou ook iedereen welkom rimmen masseren  
23 dagen
Marc 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante man
Welke dominante man, 55plus mag zeker, volslank ook, wil mij als likslaaf lustslaaf speelslaaf??? Veeeeeeeeeel kan. Wel zeer discreet!!  
23 dagen
Bibttm 39 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanig verlangen naar gangbang
Hallo mannen, ik ben een Biman die al een tijd onderdanige gevoelens heeft. Daar wil ik nu toch eens aan toegeven. Dus ben ik op zoek naar een oudere man (top) die me kan ontvangen en me men onderdanige kant laat ondekken. Het idee het lust sletje te zijn van een oudere dominante man maakt me hoerig geil. Men mond en kont laten gebruiken voor uw plezier en genot. Veel mogelijk. Van tongen pijpen likken, neuken (met condoom) tot bondage, ballgag, toys, spanking, plas over me (lijkt me het ultieme onderdanige gevoel na gebruikt te zijn of tijdens gewoon ondergepist worden). Deze top man ontvangt me en ziet het zitten om na getest en gekeurd te worden van je eens hete avonturen te beleven. Eens een sexcine samen, of eens een gangbang met nog enkele oudere top mannen waar u me dan als uw hoer aanbied. Mannen die de gangbang willen meedoen mogen ook al sturen maar ik zou die willen laten doorgaan op vrijdag 31mei dus nog even te gaan. Eerst die top vinden die me zen slet maakt. 39 190 89 18  
23 dagen
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
graag naakt
hey ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 en ben op zoek naar iemand die me zou kunnen ontvangen of een leuke plek kent waar ik naakt kan gaan... Ben deze middag vrij en sta voor veel open (van soft tot kinky: bondage , blinddoek, spank, lust, pijn aftasten,...) veel kan en mag... interesse? dan hoor ik het graag.  
24 dagen
Slaaf J 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 23j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
26 dagen
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Dominante (sadistische ) man gezocht
Hoi, mijn naam is Thomas. Een 42 jarige bi gebonden man en ik ben op zoek naar een sadistisch dominant man. Als u geïnteresseerd bent in de donkerere kanten van seksualiteit en lust en ervan houdt om grenzen te overschrijden, dan ben jij wie ik zoek. Ik wil graag dat je mij dwingt tot steeds hardere spellen, vernedering en sissification. Iemand die me wil leren kennen maar zacht maar zonder aarzelen meeneemt naar steeds hardere momenten waarbij ik gedwongen wordt om mijn en jouwe fantasieeen waar te maken.  
Frank 69 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
zk +50 bi >Biljartmaat voor bij mij thuis
hoi, ik sportieve 69 177 76, Ik zk BI biljartmaat!, ik heb biljart in kelder, carambole, speel gemiddeld 2 moyenne ( 50) ik zk eveneens slanke +50j geen baard snor en liefst intiem geschoren, en heel goed voorzien, van lul met blote eikel in erectie. ik ben meer sub lust bttm en pijp graag, jij verzorgd, hygienisch discreet Om af en toe hier bij mij thuis af te spreken of een "biljarke" te doen, je moet wel kunnen biljarten, geen beginners enz. als je reageert doe dit even met fotoke van gerief, en reageer ook alleen als je kan biljarten...de rest prullenbak. tot snel!  

zk +50 bi >Biljartmaat voor bij mij thuis
  1   2   3   4