Zoeken naar ma*

Uw zoekactie voor ma* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een leuke koppel
Als 30 jarige, 185 lange, sportief gebouwd man met langehoudingsvermogen ben ik op zoek naar een leuke koppel voor een ongedwongen, passionele Date waar niets moet wel alles mag. Ik ben open minder, hygiënisch, respectvol.  

Opzoek naar een leuke koppel
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Na een weekend met alleen maar fakers waag ik een nieuwe kans. Je hebt als vrouw een druk leven. Drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een druk leven. Sex is er bijna nooit. En is er als eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur passie. Maar ook geile sex. Tot je voldaan en moe bent. Je mist dat zalige gevoel. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Niemand komt dit te weten. Dit is ons geheim. Bij goede klik spreken we regelmatig af voor passionele geile sex. En erna ga je voldaan na huis. En ben je weer die gewone huisvrouw. Wie is real. Wie durf die stap te zetten. Ik hoop eindelijk eens dat er iemand serieus reageert  
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
maxim 27 jaar Antwerpen - Mechelen
jongeman zoekt leuk koppel
ben een jongeman op zoek naar een leuk koppel om samen plezier te beleven. ik ben 1m91 groot, licht gespierd, 80 kg. verder 18 cm geschapen. tot snel maxim  
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel kinky/hoerig ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel kinky/hoerig ingesteld klassekoppel
peter 65 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
ouder koppel
zoek ouder koppel (60+) ; terrasje doen en samen wat te knuffelen. of meer bij goede klik met vrouw alleen of samen met man; of man die toekijkt of meedoet; ben ook licht bi. omgeving leuven aarschot diest. ben 65 180 95 korte getrimde baard.  
Beffer 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrouwtje om te likken
Beste koppel, Ik wil graag en kan goed de vrouw oraal bevredigen. Zoek je iemand om de vrouw te verwennen terwijl je zelf andere dingen met haar doet. Op zoek naar een extra tong? Wil je je vrouwtje eens verrassen? Wil je dat ik het voorspel verzorg? Leeftijd en uiterlijk spelen absoluut geen rol, hygiëne des te meer. Een fris gewassen poesje is een MUST. Een mailtje en ik ga aan de gang.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN (VAST) SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs van haar man om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Huisvriend voor leuk koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. Zoals op de foto,een mature dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje .  

Huisvriend voor leuk koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10