Zoeken naar maakt

Uw zoekactie voor maakt leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Mathias 30 jaar Limburg - Ham
Toekijken en volspuiten
Ik zoek een geil koppeltje waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Ik speel met mezelf en wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar kutje stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
23 dagen
SusAntigoon 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste huisvriend zoekt uniek koppel
Je kan mij gerust een doorzetter noemen, want ik blij zoeken tot ik precies vind wat ik zoek. Dat ideale koppel die plek hebben voor die ene speciale aanvulling. Een discrete huisvriend. Een koppel die helemaal gericht zijn op haar genot en haar vrijheid om daarvan te genieten. Een koppel dat met 3 wil spelen, maar waar zij ook vrij is om mij alleen te ontvangen. Liefst kom ik goed overeen met de man want samen met hem plannen of door hem gecoached worden om haar in nog hogere sferen te krijgen lijk mij magisch. Uiterlijk is belangrijk, maar nog meer belang hecht ik aan jullie innerlijk. Daarom zoek ik geen fotomodellen. Ik ben zelf ook geen fotomodel, maar wel een knappe blonde man van 1m95 met een grappig kantje en een heel groot hart. Hopelijk kan in eindelijk eens dat discreet/passioneel/kinky/... nest vinden waar ik al zo lang naar zoek. Als jullie hart ook een sprong maakt bij dit te lezen, schrijf mij dan zeer snel. Zeer lange zwoele zoen, Sus.  
23 dagen
Student 20 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student zoekt koppel
Hey hey Ik ben een student uit Leuven en ik ben op zoek naar een koppel die graag eens wat leuks wil doen met een jonge gast. Leeftijd maakt niet uit. Alles kan en alles is bespreekbaar. Groetjes  
23 dagen
antonio 69 jaar Limburg - Borgloon
vriendschap en misschien meer
Hallo , ik ben op zoek naar vriendschappelijke contacten , liefst jongeren , sportief , slank en geen extremen , gewoen mensen ? koppel of man maakt niet uit , vriendschap is het belangrijkste en de rest zien we wel . ik ben 176/84 kg normaal sportief uiterlijk zonder accesoires .  
23 dagen
Maagd 24 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Maagd zoekt leuk (bi)koppel
Hey, ik ben een gast van 23 jaar. 1m95 en mollig, normaal geschapen. Ik zoek een koppeltje dat me veel laat bijleren, en begrip heeft voor het feit dat ik onervaren ben. Ik ben zeer benieuwd naar beffen. Ik ben ook bischierig, dus ben benieuwd naar pijpen en geneukt worden, maar hoeft zeker niet. Discretie en hygiëne worden verzekerd en gevraagd. De leeftijd maakt me minder uit, ik wil gewoon bijleren! Hopelijk spreekt mijn advertentie jullie aan en hoor ik iets van jullie! Geile groetjes  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Retie
Mijn fantasie. Damess lees eens de adv aub
Ik ben een hetero man. Maar sinds een tijdje word ik opgewonden van lingerie. Mijn fantasie is. Ik wil graag eens het sletje zijn van een mooie vrouw. Welke vrouw doet me haar lingerie aan en gebruikt me dan eens voor haar genot. Ik wil eens geneukt worden met een voorbindpik. Maar ik fantaseer ook erover dat ik een eens een plassende vrouw mag likken. Welke vrouw wilt mij eens gebruiken voor haar genot en maakt van mij een sletje. Bij klik kan zelfs vaker. Welke vrouw wilt dit eens waarmaken voor me. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is er series  

Mijn fantasie. Damess lees eens de adv aub
23 dagen
Voyeur 65 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
koppel gezocht
Welk koppel kom ik tegen tijdens boswandeling?Ik zoek dus een koppel waarvan de dame me tijdens een boswandeling,haar borsten toont.Meer tonen mag en graag zelfs...maar gewoon haar bortsen tonen terwijl haar man erbij is maakt me geil...welk koppel ziet dit zitten?  
Arne 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontmaagder gezocht
Dag koppels, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een koppel die een sportieve jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan ontvangen om mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jullie is dat jullie hygiënisch zijn, hoe jullie eruit zien of hou oud jullie zijn maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
25 dagen
Bart 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Bull zkt cuckold
Een stoere vent, kort haar en wat pak aan, maar toch elke dag sportend, zoekt een koppel met onderdanige man. Graag een stevig potje erotiek terwijl de man moet toekijken. Actieve deelname door de echtgenoot mag maar dan in een dienende rol. Graag leeftijdsgenotes of wat ouder die geen probleem hebben om uit te spreken wat hen geil maakt.  
27 dagen
V3jwf9 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik wil de man neuken terwijl hij zijn vrouw afzuigt
Ik heb de fantasie om een man te neuken terwijl hij zijn vrouw pijpt en plezier maakt. Ik wil klaarkomen terwijl ik toekijk hoe zijn vrouw van de situatie geniet. Ik ben bereid om seks te hebben zonder condoom, op voorwaarde natuurlijk dat je ziektevrij bent. Ik kan je bij mij thuis ophalen of naar je toe komen. Ik heb er zin in.  
  1   2   3   4   5   6   7