Zoeken naar mag ik

Uw zoekactie voor mag ik leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Leukkoppel6 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra knappe man voor 4 handen massage
Wij zijn een verzorgd koppel met een goed voorkomen en reeds geruime tijd samen. Voor vanavond na ons romantisch diner zoeken we eventueel een extra man voor een 4 handen massage met mogelijks meer (afhankelijk van de sfeer & klik). De man die we zoeken is tussen de 28 - 45j, niet kaal, intiem geschoren, geen roker, groter dan 1m76, slank / gespierd gebouwd, liefst niet behaard… kortom, een aantrekkelijke man waarvan de vrouw kan genieten. Gelieve te reageren indien je vanavond kan met een normale foto. Eventueel een nummer mag ook, dan kunnen we sneller in contact komen. We kijken er alvast naar uit!  
11 dagen
C en J 56 jaar Limburg - HASSELT
Locatie gezocht
Wij zijn een koppel uit de omgeving van Hasselt, op zoek naar een locatie om een aantal (jonge)mannen te laten toekijken terwijl wij seks hebben. Wie heeft hiervoor een geschikte locatie ? Graag iets laten weten, en uiteraard mag jij dan ook deelnemen.  
12 dagen
Koppel 49 jaar Antwerpen - Geel
Stout
Hoi daar, wij vrouw 48- hetero/man 58-hetero zoeken een niet rokende man om samen een leuke voormiddag te beleven. Op het verlanglijstje staat: discretie, hygiëne en respect en vrijaf op woensdagvoormiddag 22 mei. Indien interesse graag een foto (mag onherkenbaar) bij je reactie en een kort verlanglijstje naar ons toe.  
13 dagen
Wij 3 49 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Samen
Wij zijn een koppel en huisvriend van eind veertig en eind vijftig met boeiende seksafspraken.Nu gaan we op zoek naar iemand met serieus grote en graag dikke pik.Mag eventueel black zijn.Beneden 20cm niet reageren,daar voldoen wij ook aan.We willen haar verrassen met een groter exemplaar om haar uit te dagen.Dinsdag 21/5 hebben we date.Kan ook voor latere datum.Stuur mail met je stats en omvang pik...en wie weet...leeftijd onbelangrijk.Discretie en hygiene des te meer.