Zoeken naar mag

Uw zoekactie voor mag leverde 94 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy zoekt een jonge vrouw voor soft erotiek
Ben een daddy en dat wil zeggen al een jaartje ouder. Dan is het niet zo belangrijk dat er lang en hard geneukt wordt, meermaals geneukt wordt,... Maar wel gewoon genieten van het moment... een babbel, teasen en uitdagen, een knuffel, je naakt tonen, strelen, orale sex,... Heb je interesse dan mag je zeker reageren met je gegevens, voorstel en een gewone foto. Mooie vergoeding geboden en volledige discretie. Wil je na de date afspreken voor een volgende keer met meer mogelijkheden, langere date, meer zakgeld,... dan kan dat zeker.  
Frank 48 jaar Antwerpen - Berchem
Sexy modeshow
Welke jongedame wil een modeshow komen geven. Ik voorzie de kledij en schoenen (jurkjes, lingerie, etc..). Terwijl je showt, masturbeer ik. Je mag op het einde 1 paar schoenen en 1 outfit meenemen bovenop de financiële vergoeding. Stuur bericht voor verdere info en afspraken. (Foto ter illustratie)  

Sexy modeshow
25 dagen
babyman 57 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
wie wil mijn borstvoeding geven
bij wie mag ik langs komen om borstvoeding te krijgen droom daar al heel lang van  
26 dagen
op zoek 59 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
iemand om regelmatig mee naar prive sauna te gaan
ik ben een iets wat verlegen man van 59 j. Ik zoek meisje, alleenstaande moeder, of vrouw die regelmatig met me mee wil naar prive sauna , samen genieten en niks moet. Graag wat uitleg over jezelf en als je wil mag je foto meesturen.  
27 dagen
Bi bottom 27 jaar Antwerpen - Nijlen
Wie wilt me gebruiken
Wie wilt er eens lekker gezogen of gebeft worden of eens lekker neuken iedereen is welkom of heb je andere fantasie mag u me altijd sturen ik sta voor zeer veel open ook in groep mogelijk om mij te gebruiken of een kutje proper lukken kan ook ik verplaats alleen  
28 dagen
Andy 43 jaar Antwerpen - Kapellen
Welk single jong meisje (18+) wil een vaste ruimdenkende SUGAR DADDY?
Deze good looking vrijgevende sugar daddy zoekt een single jong meisje slank tot zeer slank die jou vaste lieve sugar daddy wilt worden. Wil je financieel niets te kort komen en ben je bv studente, woon je nog thuis of ... discretie is verzekert, maar verlang ik ook van jou om samen een mooie intieme relatie op te bouwen, waarbij jij mijn prinsesje in het geheim wordt, je bent trouw aan mij en alles blijft uiteraard tussen ons, ook al heb je nog weinig seksuele ervaring. Ben een zeer lieve en zachte sugar daddy en je mag ruimschoots verwachten dat je een zeer vrijgevende sugar daddy zal mogen verwachten, goede afspraken maken goede vrienden. Je bent lief en zacht van karakter en eerlijk. Kan je zeer discreet ontvangen. Wil jij een eigen sugar daddy en reageren, graag met foto, anders geen antwoord ivm fake en zeker berichtje terug.  
28 dagen
Zakenvent 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk jong onderdanig sletje (van koppel) heeft zin? Intiem niet vereist.
Zoek een jong onderdanig sletje - eventueel van koppel - die er zin in heeft, zin om eens lekker onderdanig te zijn, eens lekker gehoorzaam te zijn en zich te laten gebruiken als een erotisch speeltje in rollenspel. Geen intiem vereist, ervaring niet nodig. Mooie vergoeding. Vergoeding omvat een startvergoeding en een aantal omslagen met extraatjes. Hoe ver ga je? Hoeveel omslagen en dus extraatjes wil je? Koppel met onderdanig sletje mag zich ook kandidaat stellen maar blijft een rollenspel volgens mijn scenario en geen trio. Bij interesse? Stuur me je gegevens, alleen of koppel, hoe onderdanig je bent en een gewone foto.  
28 dagen
Tim 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zondag
Ik ben op zoek naar een geile dame tussen 20 en 50 jaar voor een date op zondag 6 april. Ik zoek vooral een vrouw met hoog libido die graag uitgebreid verwend wordt in bed. Ik ben groot, sportief en goed voorzien. Belangrijk vind ik ook discretie, hygiëne en rustig de tijd nemen om te genieten. Als je je hierin kan vinden en op zondag kan afspreken in Gent laat dan snel iets weten en stel je kort voor. Als zondag niet lukt maar je hebt interesse om op een andere keer af te spreken mag je natuurlijk ook reageren.  
29 dagen
Speler 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek jonge vrouw koppel voor spel... 5 euro/min
Ben op zoek naar een jonge koppel die een extra centje kan gebruiken en waarbij zij ter beschikking gesteld wordt voor een rollenspel van ongeveer 45-50 minuten. Heb je je vriendin al eens 5 euro per minuut weten bij te verdienen dat is 25 euro voor elke 5 minuten dat je ze ter beschikking stelt... 250 euro voor een date van ongeveer 45 minuten. De vergoeding kan eventueel verhoogd worden voor een echt kinky vrouwtje. Geile vrouw alleen mag ook reageren. Bij interesse stuur je haar gegevens, vermeld de zaken die zeker niet kunnen en voegt een gewone foto toe. Dan stuur ik een voorstel door en kunnen we afspreken. Ik zoek maar één koppel en degene die het eerst reageert zoals gevraagd heeft de eerste kans.  
29 dagen
Vince 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eenmalige paydate gezocht
Als man van 29 jaar zou ik graag eens betaald sex willen hebben met een leuke vrouw, mijn voorkeur gaat naar een jonge vrouw die dit niet dagelijks doet. Moest ik je interesse gewekt hebben mag je me altijd iets laten weten, graag met foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10