Zoeken naar mag*

Uw zoekactie voor mag* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Sander 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Is er interesse in een mini gay gangbang in het brugse ?
Via deze advertentie tast ik af of er interesse is voor een mini gangbang. Scenario : ik zit naakt klaar in een hotel kamer met een masker op en een gespoeld kontje en een pijpmondje. Het is de bedoeling dat er max 5 of 6 mannen komen elk om beurt ik pijp jou stijf en daarna mag jij mij neuken glijmiddel en condooms liggen klaar . Klaarkomen mag op mijn kont. Graag niet te dik geschapen . Ik zoek nog iemand om ter plaatse te blijven voor de veiligheid en die de afspraken regelt. Indien genoeg interesse laat ik het doorgaan daarom deze advertentie. Discretie en hygiene op de 1e plaats. Hopelijk genoeg kandidaten  
Mannelijk hoer 41 jaar Antwerpen - Deurne
Geen fakes!
Hey. Ik ben 41j sportif verzorgd zuiders gay. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Oudere senioren kan ook. En ik wil goed geneukt worden en ik doe als wat je wilt je mag mij gebruiken als een hoer als Klint natuurlijk. Geen fakers aub groetjes.  

Geen fakes!
gisteren
Jesper 28 jaar Antwerpen - Meerhout
Douche
Hey, zijn er mannen waar ik mag komen gluren als ze aan het douchen zijn? Wie wordt hier wel opgewonden van? Liefst niet te ver weg  
gisteren
Gustaaf 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verwennerij
Hey, welke verzorgde man heeft af en toe zin in wat verwennerij (strelen, likken, pijpen, rukken, rimmen, ...). Veel kan bij de juiste match. Jij mag passief blijven als je dat liever wil. Voorwaarde : jij bent intiem erg verzorgd en bij voorkeur kaal geschoren. Ik (179/70/onbehaard/geen baard of snor/bot ingesteld/zeer verzorgd) kan geregeld ontvangen. Vast contact mogelijk. Discretie gegarandeerd.  
Jan 61 jaar Antwerpen - Putte
Afzuigen of aftrekken in sexcine B1 - Putte
Wie kan mij vandaag afzuigen of aftrekken in sexcine B1 te Putte , ben verzorgde bi , intiem geschoren , kan jou ook verwennen , voor veel in . Mag ook andere dag in de week zijn .  

Afzuigen of aftrekken in sexcine B1 - Putte
gisteren
Voyeur 53 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bij wie of waar mag ik eens komen kijken naar mannen die elkaar pijpen en/of neuken.
Bij jullie thuis of ergens anders, kan “stiekem” komen gluren of echt komen kijken. Ik dacht aan een sexcinema, bv in Schelle. Iemand die tips heeft of exhibitionist bij wie ik mag komen kijken terwijl hij masturbeert mag zeker ook reageren (wil eventueel wel een handje helpen). Iemand die (eventueel samen met hem) wil dat ik zijn vrouw of vriendin kom begluren, of mij laat meekijken terwijl hij met haar bezig is mag mij zeker ook contacteren.  
gisteren
kurt 46 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Nog eens genieten van een man
Hallo Wie ook zin om samen nog eens te genieten en verder te ontdekken Elkaar zlig pijpen meer kan en mag discreet Bij klik meermaals Groetjes  
gisteren
Pieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand met volle ballen om leeg te pijpen!
Ben nu opzoek naar volle ballen die ik mag leegpijpen. Ga op mijn knieën zitten en pijp jou tot je mijn mondje volspuit, nadien vertrek je weer ik kan je discreet ontvangen!  
Roy 33 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Fister of gangbang gezocht vandaag
Jonge, mannelijke sissy lingerielover hier. Mijn stats zijn 31/183/100/17x4,5 dus een maatje meer maar daarom niet minder geil. Wat zoek ik is een fister/gangbang(indien meerdere reacties) of zoveel mogelijk mannen die me 1 voor 1 willen misbruiken. Wanneer vandaag tot 15u. Als je interesse hebt, in je reactie plaats je je stats en een foto van je (hoofd mag maar moet niet). Leeftijd speelt geen rol. Kan verplaatsen/ontvangen of op hotel  

Fister of gangbang gezocht vandaag
Ronde kont bttm 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date gezocht met een top
Welke top neemt graag de leiding over een onderdanige bottom? Zéér openminded... Hou je van een bottom met ronde vormen die je mag/kan aanpakken? Stuur me een berichtje.  

Date gezocht met een top
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10