Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, Kan u mij helpen om mijn fantasie waar te maken? Stuur mij een mailtje met een foto,kunnen we alles bespreken. Groetjes  
19 dagen
Stijn 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke vrouw gezocht voor fijne dates
Ben jij dat leuke, meisje of die leuke vrouw? Studente op zoek naar leuke bijverdienste? Of als brave huisvrouw op zoek naar wat meer spanning? Heb jij zin in gezellige dates met een 39 jarige man? Laat dan snel iets van je horen! Vanzelfsprekend zijn hygiëne, discretie en wederzijds respect enkele toverwoorden voor een geslaagde date. Bij wederzijdse klik volgen er hopelijk meerdere dates. Vertel me vlug hoe jij een date graag ziet verlopen en wie weet zien we elkaar snel. Regio maakt niet uit, ik kan me makkelijk verplaatsen, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt,... Groetjes en hopelijk tot snel!  
19 dagen
T.... 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke geile jonge(18+)slanke vrouw gezocht voor morgen
Hoi, ik ben voor morgen (donderdag) op zoek naar een leuke geile Open-minded jonge vrouw tussen 18-30 jaar slank tot zeer slank gebouwd die heerlijk wil genieten en ook wil verdienen. Ben jij dit en kan je makkelijk verplaatsen naar ovl Aalst? Dan zoek ik jou. Ben zelf een zeer verzorgde man. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook extra info van wat kan en niet en ook extra info over jou prijs hiervoor. 200% no fake en real en discreet hier, idem gevraagd  
Patient 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
leegmaken van mijn prostaat als medische behandeling
Ik ben op zoek naar een hoogopgeleide vrouw die op regelmatige basis als behandeling mijn prostaat leegmaakt via een niet-seksuele sessie. Jij blijft dus professioneel (aangekleed, geen seks, ik raak je niet aan) en doet dit (bij voorkeur) op een professionele plek (bv tandartspraktijk, dokterskabinet, werkruimte psycholoog, schoonheidspecialist, kinesist, ..) eventueel met mondmasker of bijpassende outfit. Ik blijf bovenaan ook aangekleed. Wat is je tarief voor een sessie van 30 of 60 min? Praktisch: om de prostaat leeg te maken is het de bedoeling dat hij wordt gemasseerd via de anus met jouw vinger waarvoor je een handschoen aanhebt. Door de massage zal deze extra zwellen en zich vullen met vocht. Daarnaast stimuleer je soms de eikel. Dus regelmatig wordt de voorhuid naar achter getrokken en gehouden en zal de eikel en de rand errond worden gemasseerd. Wanneer de ejaculatie nadert, duw je de prostaat leeg (eventueel geen enkele andere stimulatie meer) en spuit ik in een potje.  

leegmaken van mijn prostaat als medische behandeling
19 dagen
bert 53 jaar Limburg - Hechtel
A friend with……….
Mijn naam is Bert. Ik wil graag kennis maken met een leuke vrouw (vanaf min. 21 jaar) die af en toe (of desgewenst éénmalig) wil afspreken. Gewoon gezellig; beetje kletsen en vooral geen moeilijk gedoe! En als het klikt natuurlijk samen genieten van wat ons lichaam te bieden heeft! Ik ben een man van 53 jaar, donkerblond ik ben 1.78 lang. Afhankelijk van jou en van de sfeer ben ik de ene keer een knuffelbeer en de andere keer heel gepassioneerd. Hoewel...... het één sluit het ander natuurlijk niet uit!! Ben jij de vrouw die ik graag wil ontmoeten? Je bent niet op zoek naar een vaste relatie maar mist soms iemand voor een goed gesprek en/of mist soms de gezelligheid en warmte van een man. Zo af en toe wil je, zonder verdere verplichtingen naar elkaar, eens (uiteraard zeer discreet en met respect voor elkaar) afspreken en gezellig samen zijn. financieel zullen we ook wel overeen komen. Stuur een mail indien dit u aanspreekt en stel je voor. Groetjes Bert xxx  
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
20 dagen
Kind Master 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: onderdanig sletje eventueel van koppel, geen intiem
Ben op zoek naar een paydate met een onderdanig sletje. Dit voor een date onder de vorm van een rollenspel en intiem wordt niet gevraagd. Kan voor regelmatig na een eerste positieve kennismaking. Belangrijk is discretie, wederzijds respect en goede afspraken. Verder verwacht ik een sletje die ruimdenkend is binnen de aangegeven grenzen. Graag je kandidatuur met een motivatie of voorstel en een door-de-weekse foto. Koppels waarvan zij onderdanig is mogen ook reageren.  
20 dagen
Anonimous 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben op zoek naar het 'lelijke eendje... vrouw of koppel
Misschien een rare vraag, maar is wel een oprechte vraag met het nodige respect; daarom heb ik 'lelijke eendje' ook tussen aanhalingstekens geplaatst. Onlangs had ik contact met een vrouw die zei dat ze niet in aanmerking zou komen omdat ze niet goed in de markt lag. Ze zei dat ze niet moeders mooiste was, geen mooi lichaam, geen mooie borsten... Ik hab toch met haar afgesproken en we hebben heerlijk genoten, meer dan ik zou genoten hebben met een fotomodel. Zijn jullie een koppel of ben je een vrouw die geen ideale maten heeft of die geen fotomodal is... maar hou je wel van een soft erotische date en dit in ruil voor een mooie vergoeding dan moet je zeker iets laten weten. We respecteren elkaar, maken goede afspraken en genieten gewoon van elkaar. Kan eenmalig of regelmatig. Ik ben benieuwd of er hier een lelijk eendje is die een erotische prinses is of wil worden. Koppels zoals gezegd ook welkom.  
20 dagen
Tim 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fisting meisje gezocht
Sportieve, slanke veertiger is op zoek naar meisje (of koppel) om te fisten….. Ben jij diegene die deze uitdaging wil proberen, stuur me dan mailtje en laat me weten hoeveel je er voor wil hebben… Ik kan mij makkelijk verplaatsen door Vlaanderen. Tot snel  
21 dagen
Funny 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Zoek jong koppeltje voor kijken en fun
Zijn jullie een jong koppeltje en worden jullie graag bekeken terwijl jullie spelen? Zin in een beetje fun als een man toekijkt? Jullie geven aan wat kan: enkel kijken, ook aanraken, een handje helpen,... of maken we er een spelletje van hoe ver jullie of zij wil gaan? Bijvoorbeeld jullie die samen komen solliciteren en zij mij gunstig wil beïnvloeden. Mooie vergoeding in functie van hoe ver jullie willen gaan of welk voorstel jullie hebben. Voor meer info mag je me zeker een berichtje sturen.  
  1   2   3   4   5   6   7