Zoeken naar maken

Uw zoekactie voor maken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking eventueel vast contact, fantasieën
Wat zoek ik is een leuke vrouw die het ziet zitten om eerst even kennis te maken met elkaar. Vind het belangrijk dat er een klik is zodat je allebei kan genieten van elkaar. Vind respect en hygiëne ook belangrijk bij een date. Ben zelf een lieve en rustige man die positief in het leven staat. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou super zijn hier eens een vrouw voor te ontmoeten die mij hiermee kan helpen. De fantasieën zijn zeker niet het belangrijkste dat ik zoek. Is meer als extra.  

Kennismaking eventueel vast contact, fantasieën
Tim 31 jaar Limburg - Bree 0494678550
No strings attached
Heyla! Onverwacht een avondje vrij. Welke leuke dame heeft zin om er ook een gezellige avond van te maken? Foto's na contact. Hopelijk tot snel! X Tim  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
ALTIJD MAAR FAKERS DIE BEANTWOORDEN, EEN AFSPRAAK MAKEN EN DAN NIET KOMEN OPSAGEN, KOTS BEU WORDT JE DAARVAN ..! OPNIEUW...Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j Blank, Aziatisch of Zwart voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, praten over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En wens GEEN FAKERS!  
Tom 36 jaar Antwerpen - Turnhout
Vanavond?
Hey, ik ben een slanke en verzorgde man van 36, 1.85m, 80kg, mooi voorzien die vanavond een dame zoekt van onmiddelijke omgeving Turnhout (kan enkel met fiets verplaatsen). Zelf ben ik eerder een relaxte persoon die graag fantasieën helpt waar maken. Ik sta dus voor veel open. Ouder is voor mij geen probleem zolang er een klik is. Laat maar iets weten bij interesse.  
jef 64 jaar Antwerpen - Malle
ik zoek een vrouw
Hallo ik ben een normaal gebouwde man zelfstandig ondernemer en zoek een vrouw om af te spreken kennis maken met een etentje en dan zien we wel wat de toekomst brengt,foto en tel op vraag discretie verzekerd Groetjes Jef  
Filip 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ENM- of open relatie
Ik ben een man van 56 uit Gent. Ik ben vrijgezel maar op zoek naar een vaste relatie. Graag zou ik kennismaken met een openminded dame die te vinden is voor een ethisch-niet-monogame of open relatie. Mag een beetje geleefd hebben en avontuurlijk zijn op seksueel vlak. Iemand die ook buiten het seksuele nog van alles wil ondernemen en niet te ver uit de buurt zou ideaal zijn. Leeftijd 40 - 60 jaar. Interesse? Stuur me snel een berichtje zodat we kunnen kennis maken.  
Peter 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gebonden man op zoek naar soulmate
Dag dames , zitten jullie ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail ( liefst met foto maar indien niet geen probleem ) , en misschien vinden wij elkaar ?  

Gebonden man op zoek naar soulmate
Gilf Lover 53 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek een 70+, 80+ dame om de liefde te bedrijven.
Ik ben een verzorgde man van 53 en zou graag eens de liefde bedrijven met een rijpere vrouw, iemand die zeker een 15 jaar ouder is dan ikzelf 70+ of 80+ zeker welkom (oma, omi, grootmoeder en zelfs overgrootmoeder). Bent u een weduwe, gescheiden of …. , als u een rijpere dame bent die graag nog eens de liefde zou bedrijven dan wil ik dat heel graag met u doen. Alles natuurlijk met het nodige respect voor elkaar en met perfecte hygiëne. We kunnen altijd vrijblijvend kennis maken en als er een klik is kan er ook op regelmatige tijden contact blijven. U bent nooit te oud om geliefd te worden en de liefde te bedrijven, als u het wil contacteer mij dan.  
maarten 35 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
stout mailen ;)
dag dames, ik ben een 35 jarige jongeman die stiekem met dames (leeftijd speelt geen rol) stout wil emailen. elkaar zodanig zot maken dat we spontaan klaarkomen achter onze computer ;). heb je daar ook zin in? stuur me een mailtje, ik antwoord altijd tot snel? xxx (waar je maar wilt;))  
benny 42 jaar West-Vlaanderen - Menen
wie zin en durft?
zijn er dames, of vriendinnen die zin hebben om een paar ontdeugende foto's van zich te laten maken. alles kan en niets moet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10