Zoeken naar man*

Uw zoekactie voor man* leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vrouw wil gebruikt worden
Hoi, Via deze weg zijn we op zoek naar mannen die haar willen gebruiken. Neuken en weg als de daad gedaan is. De dag en het uur kunnen we nog niet meedelen. Gelieve jouzelf voor te stellen met jouw stats. Indien geen foto en stats... Geen antwoord. Man kijk toe of doet mee...  

Vrouw wil gebruikt worden
gisteren
Elien 36 jaar Antwerpen - Herentals
Huismama zoekt grootgeschapen
Amateur koppel op zoek naar eerste ervaring met andere man. Bij voorkeur extreem groot geschapen en goed voorkomen, gespierd is pluspunt. Enkel reactie bij het ontvangen van duidelijke foto.  
gisteren
Geil koppel 50 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Pinkstermaandag
Wij zijn een slank koppel van 50(zij) en 55(hij) jaar Volgende week maandag 20/05 (pinkstermaandag) zoeken wij een respectvolle man die ons in de late namiddag/vroege avond kan ontvangen in de streek rond Aalter. Mijn vriendin zal hoogstwaarschijnlijk geblinddoekt zijn. Wat wij van jou verlangen. leeftijd tussen 40-50. Slanke tot gewone lichaamsbouw en intiem geschoren. We zijn niet op zoek naar mannen die direct willen neuken maar naar een respectvolle man met ook een leuke babbel. Je ontvangt ons met een glaasje en samen met mij maken we mijn vriendin geil. Liefst een lang voorspel. Geil met stijl zeg maar. Neuken gebeurd met condoom die jezelf voorziet. Enkel reacties met foto worden beantwoord. Een foto van ons volgt als we jou kiezen. Indien we jou kiezen moet je ook bereid zijn om via whatsapp even een videocall te doen.  
S&R 49 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Trio mmv voor latere datum.
Trio mmv Hier Koppel m/v .Ik man 49/168/110 bi bot. Vrouw 56/170 volslank. Zoeken voor later tijdstip een man( liefst bi). Om een trio te doen mmv.Discreet, respectvol niet roker. Wij hebben pas onze eerste trio ervaring achter de rug. Eerste kennismaking en foto wissel via mail. We zoeken een man die valt voor ons lichaam. Discretie en respect geboden en gevraagd! Eerste kennis making via mail. Na goedkeuring van de vrouw evt later een date. Eerste maal liefst op kamer. Of indien je een ander voorstel heb laat het gerust weten. We zijn nu wat aan het kijken. Voorstellen, fantasieën, wensen? Laat maar gerust weten. De vrouw houd van de zachtere aanpak. Geen bruut en ongemanierd persoon aub. Ik ( man) doe de voorselectie.  

Trio mmv voor latere datum.
Luna en Maarten 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klassevolle mooie man gezocht voor trio.
Wij zoeken een trio met een klassevolle, respectvolle mooie man. Ik ben een vrouw die gesteld is op onberispelijke hygiëne en ga enkel voor topkwaliteit 😁 Zelf ben ik een brunette met maatje S en Italiaanse uitstraling. Een date kan enkel met mijn man erbij. Ik kijk oprecht uit naar een date met een mooie man.  
John 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoeken een extra man of groepje vrienden
Wij zijn er inmiddels achtergekomen dat we het beiden geil vinden als vrouwtje schoentjes of slipjes kan dragen dat een andere man heeft ondergespoten tijdens de sex. We hebben inmiddels 1 vaste man gevonden die regelmatig eens haar hieltjes of een slipje onderspuit maar nu zouden we het graag een stapje verder willen zetten en zoeken we een extra man of groepje vrienden om haar hieltjes en slipje of latex pakje onder te spuiten. Alles verloop wel anoniem, wij laten een doosjes achter in locker jullie halen het op, spuiten alles goed onder en plaatsen het daarna terug in de locker. Wij kunnen omgeving Brugge/Oostende. Geen andere voorstellen, geen dates, voorlopig willen we het hierbij houden.  
Jan 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt man voor haar eerste trio
Wij zijn koppel , zij aziatisch 37 , hij belg 58 en zijn op zoek naar een man voor haar eerste trio. Het plezier van de vrouw staat centraal.Wat verwachten we, nette man tot max 55 jaar, hygienisch en intiem geschoren, vrij van SOA, bij voorkeur sex zonder condoom, niet opdringerig en respectvol. Om de mood erin te brengen kan je misschien starten met een massage. Wij ontvangen op hotel in Gent. Graag reactie met foto van gezicht en lichaam.  

Koppel zoekt man voor haar eerste trio
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoeken een bi top voor leuk moment
Hey leuk dat je even kijkt wij zijn een koppel van 37jen 42j uit reg sint truiden wat we zoeken is een bi top tussen 30 j en 45j vooral voor man man bedoeld indien interesse horen we het graag reactie met een foto zijn een pluspunt xxx  

Zoeken  een bi  top voor leuk  moment
E&E 52 jaar Limburg - Hamont-Achel
Bi stel zoekt slanke jonge man
Hoi, Wij zijn een bi stel op zoek naar een mooie slanke jonge man om met het ventje te spelen. Wij verwachten een goed verzorgde persoon die zeker niet opdringerig is . Ventje is versa dus alles mogelijk . We kunnen ontvangen in rustige ontspannen sfeer voor kennismaking en kijken daarna wel of er een klik is . Vrouwtje is aanwezig maar doet niet mee , je komt dus enkel voor m/m sex Kun je je hier in vinden horen we het graag met beetje info over jezelf fantasietjes en foto Tot .....  
Koppel 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Koppel 47-59 Zoekt man
Koppel 47-59 jaar op zoek naar man.ben je tussen 40-65 jaar op zoek naar iets extra. dit vrouw gericht. wij zijn beiden hetro.je bent net als ons verzorgt en gesteld op discretie.? misschien ben je wel de man die we zoeken.antwoord met foto en regio.wij kunnen ontvangen.Groetjes xx  
  1   2   3   4   5