Zoeken naar mannelijk

Uw zoekactie voor mannelijk leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio avond
Wij zoek mannelijk top wij pijp heel graag en hard geneukt worden ontv. Geen vrouw aanwezig  
Dries 34 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Bicurieuze top zoekt bottom die overdag ontvangt
Hi, Zelf ben ik een bicurieuze top met een beetje ervaring met mannen. Ik ben lang, slank gebouwd en mannelijk behaard; donker type (uiteraard hygienisch). Ik ben op zoek naar een discrete bottom (tussen Puurs en Sint-Niklaas of regio Waasmunster Lokeren) die vlot kan ontvangen overdag. Alle leeftijden welkom, liefst wel niet te zwaar gebouwd. Stuur een foto mee en ik laat iedereen wat weten.  
Mark 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op hotel in gent
Dag leuke mannen, Ik ben alleen op hotel in gent, en zoek voor de eerste maal safe sex met een andere man. Ik ben bi, weinig ervaring. Alles moet safe en discreet gebeuren. Jij brengt condooms en glijmiddel mee. Ik sta open voor alles, maar je mag niet forceren. Ik ben 39 jaar, 1m85, Mannelijk, 90 kg, 16x5,5. Travjes die enkel geneukt willen worden zijn ook welkom. Hopelijk wordt ik vandaag voor de eerste keer geneukt!  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio discreet
Wij zoek mannelijk top wij pijp heel graag en hard geneukt worden. Geen vrouw aanwezig. Discreet  
Koppel 40-ers 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel40ers ontvangen
Verzorgd mannelijk koppel ontvangt tot 28 jaar gay bi of hetero in aangenaam kader. Sauna aanwezig. Discretie 100% verzekerd. Safe fun! 44/180/80/15 48/182/84/16 Reacties met foto's krijgen voorrang.  

Koppel40ers ontvangen
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
Mike 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zin...
Hoi, ik ben mannelijk bi 40jr 1m78 68kg mooi en verzorgd lichaam. Zoek iemand voor softdate, eventueel rollenspel; doktertje, daddy-zoon... spelen. Voorkeur voor struis, mollig. Ouder mag. Kan ontvangen regio oudenaarde - Zottegem en verplaatsen. Stuur beschrijving van jezelf en wat je zoekt.  
Neukhol 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
hey kerels, ik ben op zoek naar hengsten die samen met mij mijn bi maat willen aanpakken als een echte teef. Een no mercy en no limits sexsessie waarbij wij bepalen wat er gebeurt. Laat maar weten wat je sexwensen zijn, hoe pervers/ruig/abnormaal je ook denkt dat ze zijn, ik wil ze waarschijnlijk wel waarmaken. de teef: 36 185 80 ik: 41 190 87  

Mannelijk neukhol
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
Hey kerels, ik zoek mannelijke gasten die samen met mij mijn bi maat willen aanpakken als een echte slet. No mercy, ruige fuck, veel kan en niets moet dus laat maar horen waar je zin in hebt en samen maken we het waar. de teef: 37/185/80 ik: 41/190/87  

Mannelijk neukhol
  1   2   3   4   5   6