Zoeken naar mannenavond

Uw zoekactie voor mannenavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SpermaSletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Ik ben 1m60 26j 56kg klein jongemannetje en ben op zoek nog naar gewillige tops die graag eens een keelgatje willen neuken. Ik bied mij aan om m'n face, mondje en keel te laten neuken. Ik heb al een daddy gevonden en zoeken nog 2. Jullie komen enkel voor mij elkaars uiterlijk moet niet uitmaken. Voor mij ook niet, ik kijk enkel naar hygienische en geschoren lul en ballen. Meer niet. Jullie mogen m'n gezicht, mondje, m'n keelgat volspuiten met sperma. Ik zelf ontvang niet de ander man ook niet maar we kunnen op kamer of sauna.  

Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Boy
Yoww, ik ben een verzorgde knap hetro jongen die graag wel eens wil pijpen, dus ik zoek mijn eerste kandidaat welke bi & hetro man heeft interesse? Ik kan verplaatsen niet ontvangen.. max 35jr aub & oudere gespierde & fitte mannen mogen ook sturen.. ( sturen met foto van je materiaal en stats )  
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen gezocht. Ook 65+ liefst kleine of dunne palen
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen gezocht. Ook 65+ liefst kleine of dunne palen
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag Geneukt Enkel intresse in tops Reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Cruiseplaats of parking om levend speeltje te delen
Zoek voor donderdag cruiseplaats of parking waar mannen samenkomen. Heb speeltje, 40-er, die ik laat komen met camper. Hij volledig naakt, geblinddoekt en eventueel vastgebonden. Hij heeft geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Ik speel met hem en wil hem delen met andere mannen! Je kan eerst gluren langs kiertje in raam, deur is los dus je kan meespelen. Hij kan/moet pijpen, likken, je mag spanken! Spuiten mag op gezicht en lichaam! Speelgoed moet je delen! Omgeving Limburg of net erbuiten. Suggesties welkom. Kan met of zonder mondstuk. Wie plaatsen kan doorgeven,mag ook mailen  

Cruiseplaats of parking om levend speeltje te delen
Zaadslet 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Cumwalk
Hallo allemaal. Ik ben op zoek naar een geile man of mannen. Ik zou graag bij iemand afspreken, op mijn gezicht gespoten worden en zo weer buiten gestuurd worden. Leeftijd enzo speelt allemaal geen rol.  
Kiekeboe 27 jaar Limburg - Lummen
Op zoek :)
Goedemiddag, graag wil ik via deze weg op zoek gaan naar een fantasie van mij, ikzelf man van 27 die graag eens een man wil pijpen, let op ik heb geen ervaring maar ik wil het gewoon van mijn bucketlost schrappen, ikzelf ben 1m85 en weg om en beide 100kg dus ben geen mager ventje, oudere mannen zeker welkom, discretie en hygiëne vereist natuurlijk, ook rekening houdend dat dit 1malig zal zijn, graag een berichtje bij interesse eventueel met (onherkenbare) foto als het mogelijk is :)  
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Likken en neuken
Beste ban man van 1m74 70kg we kan er mij ontvangen on lekker mijn gaatje te likken terwijl ik je lekker afpijp mannen met een goede voor spel zijn welkom en met photo krijgt voorrang xxx geen fakers aub  

Likken en neuken
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  
dave 62 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
warm knuffel sex contact
hoi mannen -vrouwen , ik ben bi man en kan ontvangen voor verwenning - massage strelen voelen ......zaadjes slikken , wie komt , vandaag ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10