Zoeken naar mas*

Uw zoekactie voor mas* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verlangen 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verlangen
Voel me wat beschaamd dat ik hier dit zoekertje zet... Ben bi en zoek discrete slanke maat voor geregeld safe genieten. Ben zachtaardig, mannelijk maar krijg soms ook wel verlangen naar meer dan soft. Vriendelijk, hou van masseren, elkaar laten genieten, zwemslipje of sportieve, elkaar bewonderen. Ben versa en sta open voor m of koppel. Discreet en safe. Ben eerder gewoon uitziend, wat klassiek. Ben geen Mister Perfect maar een toffe buddy hopelijk voor je of jullie. Ik verplaats. Ook moeite om bi-zijn te ontdekken, mail gerust. Ideaal is als we vooraf wat kunnen online praten zodat we zeker op dezelfde golflengt zitten. Groet!  

Verlangen
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen masturberen
Hey! Ik ben Tom, 43 jaar, 1m83, slank met een mooie 17cm. Ik zoek een leuke heteroman om samen te masturberen op foto's van een mooie vrouw. Liefst iemand die houdt van skinny-slank. Zin? Stuur dan even een reactie waarin jij je voorstelt, stats en een foto van je lichaam en penis. Ik ontvang.  

Samen masturberen
10 dagen
Tim 48 jaar Antwerpen - Merksem
Slettetige botje versa gezocht
Wie heeft deze nacht nog zin om elkaar sletje te zijn mekaar bare neuken pijpen massage teasen ik wil je warme zaad/plas uit mijn kontje voelen druipen. Wie durft lang komen kan ontvangen blijven slapen is mogelijk kunne we zekers meermaals van elkaar genieten. fakers doe geen moeite.  
pietje 50 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
wie verwent??
wie verwent deze bisch hetero met massage/rukken/pijpen en evt bij gespoeld kutje... discreet en anoniem...duistere kamer...porno...lingerie is een + evt voor regelmatig....; ik mss los handje maar verder word ik graag verwend....; is er zo iemand?  

wie verwent??
Genieten en verw 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie kom nu...
Kom wederzijds genieten en verwennen, knuffelen, tong zoenen, pijpen ,massage enz Hygiëne, Safe en discreet  

Wie kom nu...
11 dagen
Matt 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geile fun
Zoek jongere keren dan mezelf die houdt van lekkere edging te ondergaan Of zich lekker laten masseren erotisch ik kan ontvangen aan de rand van brugge graag jong en slanke boy  
11 dagen
Rudi 56 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
massage gezocht
welke man ontvangt en wil mij een ontspannende massage geven met HE ?  
11 dagen
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Hey ik ben 29 jaar van gent zoekt oude man zijn lul masseren tot hij klaar komen of op mijn kont klaar komen ik kan niet ontvangen verplaatsen gent  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spuiten
Ik zoek voor 's avonds (na 20u, dag af te spreken) iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Spuiten
12 dagen
massage 54 jaar Oost-Vlaanderen - Kluisbergen
Nu tot...
16:30...wie wil mi masseren...kan ontv.Slank...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10