Zoeken naar matig

Uw zoekactie voor matig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bearded bottom 56 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem bvb ... ben mannelijk met baard 55 167 67 , stuur mailtje bij interesse ..  

Zoek wielrenner om te zuigen
Dad4son 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
René 50 jaar Limburg - Maaseik
Dubbele advertentie
Enerzijds zoek ik een pijpdate. Ik kan heel moeilijk ontvangen maar ben regelmatig op de baan. Anderzijds ben ik nieuwsgierig aan het worden om geneukt te worden. Wel safe en voorzichtig. Gelieve te reageren met stats en reactie met foto krijgt voorrang. Vermeld er ook uw wensen bij.  
Bearded bottom 56 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem bvb ... ben mannelijk met baard 55 167 67 , stuur mailtje bij interesse ..  

Zoek wielrenner om te zuigen
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Fotograaf/ Filmen (Top)
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen en foto's maken terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen en foto's maken kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Fotograaf/ Filmen (Top)
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Deepthroater gezocht
Ben je een ongeremde mannelijke deepthroat pijper en ben je bij voorkeur op zoek naar een vaste paal om regelmatig diep met je mondje over te schuiven, dan ben jij diegene die ik zoek. Ik ben een slanke grote normaal gebouwde man van 51. Heb een goeie degelijke 18*5 onbesneden. Ik kan zowel verplaatsen als ontvangen (in Lebbeke). Graag wat info over jezelf (eventueel ne foto) en voorstel.  
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab top, goed voorzien en met hoog libido en veel zaad, zoekt real bare slet om regelmatig zijn paal in te stoppen, te neuken en zijn zaad diep te spuiten. Meerdere en meermaals spuiten kan.  
bert 59 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m59 voor weduwnaar of vrijgezel top 60+ die kan ontvangen regio groot Waregem
M59 170 84 gewillig zoekt top vrijgezel of weduwnaar top 60+ die discreet regelmatig wil ontvangen regio groot waregem... Ik onervaren bottom die regelmatig behoefte heeft aan leuke actieve man...  
Dirk 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
60j man zoekt mannen groepje of koppel
Hallo ik ben een 60j man op zoek naar een groepje bi mannen die regelmatig afspreken om met elkaar te spelen en te verwennen , ben goed voorzien , besneden met zeer dikke eikel , groepje of koppel in de omgeving van Middelkerke komen in aanmerking, mollige tot volslanke mannen krijgen mijn voorkeur, interesse ? Ik hoor het wel Hygiëne en discretie verzekert  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10