Zoeken naar max

Uw zoekactie voor max leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Gekniptekerel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Gesteriliseerde man voor vruchtbare meid
Ben jij die jonge meid max 38 j in relatie met gesteriliseerde man of alleenstaand en niet aan pil, spiraaltje ...en vertrouw jij voor de preventie op de man. Ben je mobiel en geraak je vlot in een straal van 50 km of kan je ontvangen. Zoek jij avontuur, een vaste verdienste, samen genieten..deze vlotte goed voorkomende slanke man met niveau wil graag met u een lang vrijblijvende vriendschap opstarten. Wederzijds respect, discretie en hygiene zijn mijn garanties. Samen regelmatig een uurtje mekaar verwennen. Geniet jij van likken, zuigen, beffen, maar voel je ook graag de harde mannelijkheid tussen jouw lipjes en het gevoel van warm onvruchtbaar mannensap? Vertel mij dan vlug wie jij bent en wie weet verstrengelen onze bodies snel in mekaar.  
gisteren
Max 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky zondag
Goedemorgen, vandaag ben ik op zoek naar een kinky jonge dame tussen de 18 en 38j. Ikzelf ben een verzorgde Vlaamse man, normaal gebouwd met een klein buikje, 1m70. Ik hou van echte kinky seks, shibari, toys, rollenspel, …. Heb jij zin om met mij enkele fantasieën te vervullen, ben je een enthousiaste dame en wil je hier graag bijverdienen. Contacteer me dan snel vrijblijvend met jou je er uit ziet (foto) en wat je taboes zijn. Voor een date geef ik met plezier 25o en voor het juiste voorstel kan je 5oo of meer verdienen per date. Hoop snel iemand te vinden om mijn zondag spannender te maken.  
Mister X 26 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Een mooie bijverdienste voor een knappe oprechte jongedame
ik zoek een jongedame (max 30) die slank en oprecht is. Je kan jezelf gemakkelijk verplaatsen, ik bied en verwacht discretie. Als je zo heel deze site afgaat hopeloos opzoek naar een date, scrol je beter verder. Je spreekt nederlands. Wat ik bied, een vast ritme aan afspraakjes. dus een mooie verdienste... Of een reisje of iets gaan eten zit er zeker ook wel in. Je hebt geldnood of financiele problemen, of je wilt zo graag dat ene kopen zonder al te lang te moeten sparen. Ik ben een jonge zakenman, kan me makkelijk verplaatsen. niet roker. Heb je interesse? dan kan je me altijd contacteren, je stuurd altijd eerst enkele fotos van jezelf erbij. Ik zoek geen 10 dames per week, maar één vast iemand  
Gerd 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente gezocht voor maandelijkse dates
Hey daar, ik ben een verzorgde sportieve man van eikd de twintig die graag op regelmmatige basis had afgesproken met een jonge dame (max 25), tegen een vergoeding van 600€ per date. Bij voorkeur iemand die kan afspreken in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. X  
Max 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw heeft tijd en goesting? Elke vergoeding bespreekbaar
Welke jonge vrouw (ts 18 en 40) heeft tijd en goesting om me eens in de watten te leggen. In principe enkel pijpen, maar er mag wat bij: teasen, spelen, masseren ... Zou voor bij mij thuis zijn. Presenteer jezelf, stel een afspraak voor (hoe lang en evt wat je kunt doen) en plak er een prijs op. Voor de juiste vrouw met een plezierig voorstel is elke vergoeding bespreekbaar.  
geil 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil contact
Jij bent knap, max 35. Je pijpt zalig zonder condoom. Je wil ook graag dat het vuur in jouw kutje geblust wordt. En als je daarvoor centjes krijgt windt het jou nog meer op. Stuur vlug een reactie met foto  
Heyhey 36 jaar Antwerpen - Boom
Date gezocht voor het weekend - 200 euro
Ik: respectvolle, hoogopgeleide Belgische man zonder type: ik kan iedereen aantrekkelijk vinden mits de juiste klik. Jij: max 45 jaar, hygienisch, discreet en je kan een beetje conversatie houden. Tijdstip: vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Locatie: af te spreken Vergoeding: 200 euro, en indien 420 liefhebber kan dat deel van de date zijn. Inhoud: rustig aan doen, opbouwen, geen gore of rare dingen gewenst. Wel je laten uitkleden, zachthandig bevoelen en het niet erg vinden dat ik wat de leiding neem. Stuur gerust een mailtje met een foto en van welke regio je bent en eventuele vragen. Je krijgt er eentje terug en dan kan je alsnog oordelen of we een deal hebben.  
Voet fotograaf 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Hobbyfotograaf zoekt voetmodellen!
Hoi allemaal, Ik ben hobbyfotograaf die zich verplaatst over gans het land opzoek naar dames met mooie en verzorgde voeten. Ik maak een uitgebreide fotosessie waarin enkel de voeten op foto komen te staan. (Niet boven knieën) Dus blijft dus volledig anoniem. De foto’s zullen enkel gebruikt worden voor privé collectie, uiteraard krijgt de dame ook alle foto’s ter beschikking. Tijdens een sessie die ongeveer een uurtje, max 2uur zal benutten zal er helemaal geen fysiek contact plaatsvinden tussen mij en het model. Het model bepaalt zelf haar prijs voor de shoot en kan er zeker van zijn dat ze meteen haar geld krijgt voor of na de sessie. Ik gebruik professioneel materiaal en heb zeer verzorgd en hygiënisch voorkomen. Uiteraard kan ik ook ontvangen in eigen amateur fotostudio. Ik heb een rijke collectie voetsieraden en attributen die eventueel gebruikt kunnen worden. Bij een goed resultaat en tevreden wederzijdse samenwerking is dit zeker niet eenmalig. Ik hoor het graag. G  

Hobbyfotograaf zoekt voetmodellen!
Jan 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge vrouw meer dan welkom!
Goedemorgen! Ik (alleenstaande, niet-gebonden) man zou het bijzonder leuk vinden om een aantrekkelijke vrouw (max 40) in mijn appartement aan de rand van Gent te mogen ontvangen. Een rustige kennismakingsbabbel als inleiding op een geil uurtje, op zoek naar de totale bevrediging voor jou en voor mij. Uiteraard tegen vergoeding. Stuur een foto bij je reactie en ik kom snel bij jou terug.  
xvx 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
PZC + CIM
Hey, welke dame heeft zin om mij vandaag snel zonder condoom te pijpen zonder condoom tot het einde en klaarkomen in mond? Ik kan me verplaatsen, kan in de auto of je kan ontvangen. Graag ook een foto, hoeft niet met gezicht herkenbaar te zijn. Max 10min, €70. Tot snel?  
  1   2   3   4