Zoeken naar me*

Uw zoekactie voor me* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Klontje 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuk en g..l maatje meer
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Leuk en g..l maatje meer
Sebastian 45 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
FWB
Fit een propere man. Hoog opgeleid, getrouwd, 186cm/90 Kg, blauwe ogen...Lief, zorgzaam, attent, op zoek naar een een lieve (getrouwde) vrouw die net zoals mij geen affectie meer thuis krijgt. Een soulmate...een lieve dame die van knuffelen houdt...en van kussen....en van strelen...op zoek naar affectie, both ways.  

FWB
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke geile (gebonden)dame/meisje heeft vandaag zin in zeer discrete date.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke geile (gebonden)dame/meisje heeft vandaag zin in zeer discrete date.
gisteren
MR.X 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ZOEK JONGE MEID (meisje dame)
jij valt op ouder en hebt geen probleem om dit ook openbaar te laten zien. je bent onderdanig ingesteld maar kan ook normaal functioneren. je wil groeien in seksualiteit en grenzen opzoeken. aarzel dan niet om een mailtje te sturen, we komen er samen wel uit. bdsm is geen spel maar alles begint vanuit jezelf. ideale soulmate partner in crime in niet te groot heeft lang haar tussen 25 en 35 open mind perverse instelling. korte rok betekend ook echt korte rok bij mij, anders neem ik er de schaar wel bij.  
gisteren
Raf 38 jaar Antwerpen - Balen
Leuke oudere dame
Single man van 38 jaar met een boontje voor wat oudere dames. Via deze weg zou ik graag een toffe dame ontmoeten om leuke discrete momenten mee te beleven. Liefst iemand van 50 jaar of ouder, 60+,... Zelf ben ik iemand met een slanke lichaamsbouw, 1m77, 65kg en kort bruin haar. Ben geen haantje de voorste, ben eerder rustig van karakter. Afstand en verplaatsing is voor mij verder geen probleem. Wil je graag wat meer over mij weten stuur gerust een bericht. Bij reageren, graag met foto waar je volledig op staat. Hoeft niet herkenbaar te zijn.  
gisteren
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten om te knuffelen
Ik zoek vrouwen met een natuurlijke boezem die ik mag betasten , knuffelen , kussen en masseren , niets meer !! Ik behandel u met zachtheid en ik ben vrouw vriendelijk. Ik hou me aan de gemaakte afspraken. Ik zelf ben lief , zacht en verzorgd , ik zoek een gewone vrouw die kan genieten als ik met haar mooie borsten speel ..enkel overdag  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Masseur 42 jaar Antwerpen - Balen
Sensuele relaxatie massage
Dag dame, Zoek je al langer een ontspannende lichaamsmassage met een sensuele toets? Ik geef een ontspannende lichaamsmassage gevolgd door sensuele streling. De massage kan ook afgesloten worden met een ontladende yoni massage indien gewenst. De massage wordt volledig afgestemd naar je wensen en is een echt me-time momentje. Je mag ongeveer een 3u rekenen voor een totale massage. Indien interesse hoor ik het graag en geef ik een gedetailleerde uitleg. Ik kan discreet ontvangen en kom ook aan huis. Mvg, K  

Sensuele relaxatie massage
gisteren
Marco 59 jaar Antwerpen - Berchem
Ik ben op zoek naar NatKutje
Weet iemand of NatKutje nog actief is? Zij ontving in Berchem soms aan de strijkplank, soms werkzaam aan de afwas. Iemand een idee hoe wij deze leuke mooi getinte meid nog kunnen bereiken? Als je dit zelf zou lezen, mag je gerust reageren hoor. Groetjes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10