Zoeken naar me*

Uw zoekactie voor me* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toffe man 58 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Huis makker
Toffe hetero man ´lekker net..intiem geschoren´´sociaal respect en hygiënisch..zou graag leuk koppel leren kennen of mensen met erotische dromen ´eerlijkheid en hygiënisch zijn is een must..  
Yoni 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
Graag ontmoet ik een (bi) koppel waarvan de dame kleine stevige borstjes heeft, A/B cup. Wanneer je daarbij nog eens gevoelige tepeltjes hebt dan is dit super ! Graag verwen ik jou body en je heerlijke borstjes en tepels met een heerlijke warme olie massage om je helemaal op temperatuur te brengen om daarna je heerlijk sappig (naturel) poesje te verwennen. De man van kan uiteraard ook verwend worden. Ik ben een vlotte discrete boy (bi maar geen must) waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Ik kan enkel verplaatsen. Verdere uitleg na mailtje van jullie. Graag reactie met foto van de borstjes. Dit is een eerlijk zoekertje ! Ik kan alle materiaal meebrengen. Discretie gevraagd en geboden. Kijk bij reactie ook even in spam.  

Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder. (Na diverse fijne reacties, ook die van  
Tom 55 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Trio
Bi man zoekt aangenaam koppel voor sex, liefst vanaf 55 jaar, en sex. actief (zeker vrouw) ben slanke en betrouwbare man en stevig voorzien. Zeker antwoord, meer na jullie mail.  
Serge 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Eerste BI EVARING
Geachte mensen Ik een sportieve verzorgde man zou graag contact hebben met koppel voor mijn eerste BI ERVARING op te doen ik zelf sportief en verzorgd zoek een dito koppel groetjes  
M51 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Pijpslet gezocht
Is er hier een onderdanig vrouwelijk pijpsletje die heeft zin in zaad van een daddy ? Mag onder begeleiding van haar Meester zijn of vrouw/man koppel. Ik ben verzorgd volslank gbbs veelspuiter en kan discreet ontvangen regio Oostende Bredene. Zelf wensen?, laat gerust weten. Reactie met foto aub.  
2 klasse mannen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar iets leuks! Wij zijn 2 zeer goede vrienden van elkaar die elkaar aanvullen in het spel. Veel kan niks moet! Hier zijn wij nieuw en dus daarom zijn wij op zoek naar een leuke verzorgde koppel of een vrouw om elkaar beter te leren kennen., iets gaan eten of een drankje en daarna zien wij wel of de klik er is. Wie zijn wij? Wij zijn twee verzorgde klasse mannen, beiden zelfstandig maar dan buiten ons werk zoeken wij iemand voor fun en plezier in ons privé leven. Zoals vernoemd kan er heel veel maar natuurlijk niks moet! Ook samen eens weg gaan, weekendjes weg gaan of een weekje op reis dat kan allemaal met de juiste klik. De ene man is 30 jaar 1.79 70kg zeer verzorgd de tweede man hier is 59 jaar 1.80 80kg beiden zeer verzorgd en hygiënisch en beiden op de juiste plaatsen glad geschoren en kerm gezond. Hopelijk op een reactie van jullie! Op ons kan jij rekenen wij zijn twee eerlijke mensen. Na jullie reactie krijgen jullie een foto van ons. Geile g  

Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Na een weekend met alleen maar fakers waag ik een nieuwe kans. Je hebt als vrouw een druk leven. Drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een druk leven. Sex is er bijna nooit. En is er als eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur passie. Maar ook geile sex. Tot je voldaan en moe bent. Je mist dat zalige gevoel. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Niemand komt dit te weten. Dit is ons geheim. Bij goede klik spreken we regelmatig af voor passionele geile sex. En erna ga je voldaan na huis. En ben je weer die gewone huisvrouw. Wie is real. Wie durf die stap te zetten. Ik hoop eindelijk eens dat er iemand serieus reageert  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10