Zoeken naar meerdere

Uw zoekactie voor meerdere leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tom zoekt voor nu (Hotel tot 9h) of namiddag (Verplaatsen)
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik ontvang op hotel in de buurt van centrale station. In de namiddag verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams en oost vlaanderen.  

Tom zoekt voor nu (Hotel tot 9h) of namiddag (Verplaatsen)
Tom 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tom Zoekt - Hotel Antwerpen
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik ontvang op hotel in de buurt van centrale station.  

Tom Zoekt - Hotel Antwerpen
Tom 29 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Tom zoekt...
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg (slank) en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen is dit super. Ofwel kan je ontvangen ofwel neem je een kamer. Voor later deze week met uitzicht op meerdere keren. Ideale profiel: GBBS, onbesneden en super proper. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin!  

Tom zoekt...
22 dagen
Benedicte 54 jaar Limburg - Genk
Geile trav met rode pijplippen
Ik ontvang je hoerig opgemaakt en gekleed, met fel rode pijplippen waar je je harde paal moet tussenstukken zodat ik je lang en diep zuig, ook facefuck. Hou ook van anaal met dildo's en natuurlijk je harde lul. Je neukt me als een slet en dan geef je me een heerlijke facial en lik ik je lul proper…. Wie zin en volle ballen? Sta voor veel open, ook meerdere tegelijk. Reactie met stats, foto,en wensen.  
22 dagen
Relax 28 jaar Limburg - Genk
Bij mij thuis
Hey, ik zoek een tgirl of femboy waarmee ik vrienden kan worden voor meerdere keren wanneer mijn vrouw niet thuis is. Of lekker op hotel jij mag kiezen.  
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Halookes ik ben alanaslet ik zoek mannen om mij stevig vol te neuken in mijn kontje en mijn mondje ik hou van pijpen en slikken ik kleed mij graag kinky en sexy hoerig ik laat mij gewillig gebruiken als zaadslet door meerdere mannen hou van gangbang  

Zaadslet zoekt mannen
Emy trav 51 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Wie helpt me mijn make up ?
Ik ben Emy trav, 52j, volledig onbehaard en ik zoek hulp om m'n make up te perfectioneren, enkel van 1 of meerdere zusjes, dame of koppel, en nadien mekaar lekker verwennen ... Graag reactie met foto.  

Wie helpt me mijn make up ?
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Hallo ik ben alana ik zoek toffe gay man of meerdere ggay mannen om op mij te neuken ik laat mij graag als zaadsletje vol neuken in mij kontje en mijn mondje ik kleed mij graag kinky en hoerig vooral latex pakjes en sexy laarzen halsband met ketting enz ik pjjp graag en veel ik laat mij ook graag keel neuken intresse contacteer mij  

Zaadslet zoekt mannen
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Haalookes ik ben alanaslet ik zoek man of meerdere mannen om mij stevig vol te neuken in mijn kontje en mijn mondje ik ben een geile zaadslet ik pijp en slik ik kleed mij heel sexy en hoerig hou van gangbang met meerdere mannen max 5 intresse contact mij  

Zaadslet zoekt mannen
28 dagen
Emy trav 51 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Wie helpt me mijn make up ?
Ik ben Emy trav, 52j, volledig onbehaard en ik zoek hulp om m'n make up te perfectioneren, enkel van 1 of meerdere zusjes, dame of koppel, en nadien mekaar lekker te verwennen ... Graag reactie met foto.  
  1   2   3   4