Zoeken naar meester

Uw zoekactie voor meester leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Chastity keyholder
Zeer onderdanig slaafje gezocht die in volledige chastity wilt gaan. Leging gebeurt enkel door je Meester die keyholder van de peniskooi blijft. Wie interesse? Ontvang discreet omgeving Oostende. Voorstelling met foto aub.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek meester of meesteres of koppel meester en meesteres
Heb niet graag alles bij de bdsm wat ik graag heb is Sonde in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis,Stretching van de ballen.kan niet ontvangen juist verplaatsen in en rond brussel. Moet ook iemand zijn die geen probleem heeft mijn een behaarde man op zijn lichaam. Die kan ontvangen tussen 8 u smorgens en 18u savonds  

Zoek meester of meesteres of koppel meester en meesteres
Bart 67 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Op zoek naar een meester (es)
Ik ben al lang op zoek op iemand die me kan opleiden in de wereld van BDSM. Ervaring opdoen bij een lustmeester. Ik wil echt een lustslaaf spelen die compleet wil gebruikt worden als seksobject. Die wil behandeld worden als een echte hoerige slaaf en alles ondergaan. Wel zonder sporen na te laten. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe je met mij wat je wil. En gebruik je me naar eigen goedkeuren. Vastbinden, blinddoek, vernedering enz ... Ik ben een slanke man van 180 en 77 kg. Intiem geschoren en hou van hygiëne en vooral respect. Hopelijk vind ik een echte geile meester. Foto verkrijgbaar.  
conny 64 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
meester gezocht
hallo ik ben de vriend van conny zij is een trans vrouw en mij slavin ik zoek een meester om eens met haar een wandeling te maken aan de leiband en ze te bevelen na afspraak vertel ik meer over haar en de wensen  
Strenge Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGE(MIS)BRUIK
Ik zoek een TOTAALslet”, die door deze Meester kan gebruikt, misbruikt en opgebruikt worden. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, milking, fetishes (plassen en beplast worden, voetjesfetish …), pis, spuug, sperma en squirtvocht slikken, keelneuken, masturbatie, exhibitionisme, tongzoenen en beffen (hmm), facesitting, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale seks in diverse posities, doggy style, rapeplay, “bewerken” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, …. Ik heb attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen !! zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man …). Dit is een eerlijke oproep. Reactie + foto(‘s)! GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum. Je hebt een hoge pijngrens en zéér slaafse zelfdunk. Je wordt graag extreem vernederd!  
gisteren
slaaf 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
slaaf zoekt
ik zoek een Meester of Meesteres maar echt wel de juiste persoon dat zich niet fixeert op 1 ding dus wat zoek ik bdsm gericht seksueel gericht opdrachten huishoudelijke taken uitlenen verplichte kledij eigenlijk dienen als totaalslaaf dus iemand dat heel breed is  
gisteren
Startende sub 33 jaar Limburg - Leopoldsburg
Startende sub
Hey, ik ben opzoek naar een toffe meester om de eerste stappen in BDSM te zetten. Rustigaan opbouwen en kijken hoever we kunnen gaan. Graag achteraf geen sporen doordat ik gehuwd ben. Ikzelf 33-180-83-17. Wie doet leuk voorstel?  
gisteren
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie spankt mij en wilt gezogen worden ben slank onderdanig 170/60/14  
gisteren
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10