Zoeken naar mi*

Uw zoekactie voor mi* leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

etiket 55 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
sensueel
ergens een dame in zomerjurkje, heden best met warme regenjas... een dame die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
Tim 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Prive ontvangst gezocht
Hey ik ben tim 38jaar ik ben opzoek naar een vrouw die kan ontvangen morge of overmorge. Liefst een vrouw met minimum een D cup en slank. Leeftijd tussen 18 en 35 jaar. Geintresseerd stuur dan een foto en je prijs even door. Xxx Tim  

Prive ontvangst gezocht
Mira 35 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Classy kink
Opmerkelijk, bijzonder aantrekkelijk en vooral heel erg ruimdenkend. Dominante doch zorgende aard, gefascineerd door alles wat net ietsje anders is. Ik kleur niet graag binnen de lijntjes. Flexijobs zijn in, ik denk verder want ik wil mijn creativiteit kwijt kunnen... Op zoek naar voorstellen die mijn interesse weten te prikkelen, geďntrigeerd door mensen die mijn aandacht weten vast te houden.  

Classy kink
gisteren
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
gisteren
Michael 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijdag dame met mooie voetjes gezocht: 500 e date in hotel. Enkel goede reacties graag
Voor vrijdag dame met mooie voetjes gezocht. OVL hotel, enkel goede reacties. Ik lik graag uw voetjes. Ik ben een verzorgde man.  
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Lilly zoekt een lekkere willy;)
Heren, zijn jullie opzoek naar een open-minded vrouwtje ? Stop met zoeken... tegen de juiste vergoeding kunnen we samen gieren van genot ;) Dubbele D cup met glad geschoren kutje die lekker nat is :) ik hoor graag wat je Fantasie is,hygiëne en discretie zijn hier keywords! Intiem is uiteraard veilig tot snel !  
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
Mariame 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge Milf biedt gezelschap aan
Jonge mama van 2 met een normaal vrouwelijk lijf en wat billen om aan te kunnen pakken zoekt mannen, vrouwen of koppels die een leuke tijd willen hebben. Veel is mogelijk, ALLES is bespreekbaar ;) Ook foto’s filmpjes, of dergelijke mogelijk tegen betaling. Seks, dates, fantasy play, kortom, vertel me je wensen en we komen er samen wel uit!  
Alexander 42 jaar Limburg - HASSELT
Enkel vanavond
Last minute is de agenda voor vanavond vrij. Ik wil graag even ontsnappen uit m'n drukke professionele leven, met jou? Discretie gevraagd en geboden. Ik heb alvast zin in een heerlijk potje ongecompliceerde sex. €300 cash voor jou! Mail je me, liefst met foto!  
Christof 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Reisje: weekje fun midden juni/welke dame wil mee naar warmer oord?
Welke dame ziet een weekje op reis wel zitten? Fun verzekerd. Graag beschrijving van jezelf, eveneens je leuke karaktertrekjes. Voeg een fotoke toe, antwoord gegarandeerd. Een niet onknappe, slanke, sportieve, uiterst verzorgde en nette grote man (van de wereld).  
  1   2   3   4   5   6   7   8