Zoeken naar mij meer

Uw zoekactie voor mij meer leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bren 26 jaar Limburg - Wellen
Vriendin met meer…
Een toffe, aangename meid zoekt een vriendin die knap, maar ook gezellig en tof is! Een leuke babbel, weg gaan… en met dat tikkeltje meer.. we zien waar het eindigt 🙃 voel jij je aangesproken? Berichtje en wie weet zien we elkaar.. xxxx  
Saar 27 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Wie weet?
Ben jij net als ik op zoek een een leuke vriendschap met meer? Samen eventjes weg zijn van alle dagdagelijkse beslommeringen? En heb je daarnaast ook echt iets te vertellen? Dan ben jij ook wat ik zoek! Wie je bent is veel belangrijker dan leeftijd of ervaring… Tot snel? S  

Wie weet?
19 dagen
Sara 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
beffen en dan weer weg
Dag dames Ik ben al een tijdje opzoek naar iets wat naar mij mening niet al te ingewikkeld is maar toch blijkt dit het wel te zijn. Ik ben een volslanke jonge meid met Afrikaanse roots, ik ben opzoek naar een dame die zich graag laat beffen door een onbekende. Ik kom langs en bef je graag ongeveer een uur lang en eens dat je klaarkomt ben ik weg meer kan maar hoeft niet. Ik ben niet opzoek naar 3 weken kennis te maken vooraleer af te spreken. Ik ben steeds overdag van 9u tot 15u beschikbaar maar dit kan enkel in centrum Gent. Uiterlijk is niet van belang maar hygiëne wel. Hopelijk vind ik iemand dat interesse hierin heeft.  
Tell you soon ;) 28 jaar Antwerpen - Balen
Balen
Is er een vrouw uit balen die zin heeft om vanavond iets te doen ? Ben 29, een rustige,beetje verlegen vrouw met humor. 420friendly. Meer fotos kunnen via mail ;) liefst ook antwoorden met een foto.  

Balen
27 dagen
Lou 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke dame zoekt meer in een vriendin
Hey dames, ik ben een dame van 32j en biseksueel. Ik heb een relatie met een man en hij heeft hier weet van maar laat me hierin volledig vrij. Ik zoek een vriendin waar alles kan en het fijn wordt. Kussen, Strelen, spelen... alles mag en kan zolang er maar respect is en fun. Enkel vrouwen reageren aub!