Zoeken naar mij meer

Uw zoekactie voor mij meer leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

koppel 59 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
koppel zoekt ero massage
Wij koppel 59 jr, regio Brugge, normaal gebouwd, intiem geschoren, zoekt nette discrete man, in zelfde leeftijdscategorie, die een erotische massage kan geven aan man en vrouw en bij goed gevoel dan dat ietsje meer met vrouw. wij kunnen ontvangen of verplaatsen indien niet te veraf. Graag antwoord met wat info zoals leeftijd, welke regio.  
midori 34 jaar Antwerpen - Beerse
op zoek naar huisvriend
Hallo, Wij zijn een koppel met beiden een maatje meer op zoek naar een goed geschapen huisvriend (19cm+) om ons een avond of bij goede klik meerdere te komen vergezellen in ons liefdes spel. Heb je hier interesse in stel jezelf dan even deftig voor in een reactie en bij interesse van ons krijg je zeker een reactie terug. bij verdere interesse word er natuurlijk een fakecheck gedaan.  
Speelskoppel 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke leuke man nodigt ons uit ?
Wij koppel 50-ers, niet-rokers zoeken een leuke man om het vrouwtje te verwennen terwijl man toekijkt en filmt. Ben jij tss 40-55, niet-roker, niet gekleurd type dan mag je zeker reageren. Een foto is lief ( geen dickpick) en liefs een tekstje met meer dan 2 zinnen.  

Welke leuke man nodigt ons uit ?
Koppel4you 45 jaar Limburg - Bilzen
Goeduitziende spontane dominante man gezocht
Goeduitziend koppel van 45 en 38 zoekt een goeduitziend dominante hetero man als huisvriend voor een vrouwgerichte trio en meer. Graag een man die ook waarde hecht aan een toffe babbel naast ervaring tussen de lakens. Ben je tussen 30 & 50 jaar oud, groter dan 1m 80, sportief gebouwd, niet kaal of kalend? Stuur dan gerust een mailtje voor meer info. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Groeten  

Goeduitziende spontane dominante man gezocht
Mi en do 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Erotica beurs
Wij gaan volgende zondag wsch naar de erotica beurs Welke man of koppel komen we tegen We zijn op zoek naar iemand die haar wil betasten En meer als klik Hierbij foto’s van de beurs in Gent vorig jaar  

Erotica beurs